Рецепти за туршия

вход през zajenata.bg
445358

Туршия с чушки и карфиол

червени чушки
карфиол
целина
моркови
зеле (по желание)
1 с. л. сол
1 с. л. мед
2 с. л. захар
5 с. л. оцет
2 аспирина

Приготвяне:
Зеленчукът се нарязва и се оставя малко да завехне. Нарежда се в буркан от 1 л, в който се слагат медът, захарта, оцетът и 2 аспирина. Затваря се с капачка и се обръща. Бурканът се обръща всеки ден в продължение на 7 дни. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft