Това е любимата ми вечеря в края на седмицата, друго си е да седнеш на спокойствие и да си...
23 Юни 2017
53856
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
500 г. кайма
500 г.
картофи
2 яйца
1 глава кромид лук
40 мл. брашно
40 мл. олио
черен пипер
сол
2 яйца
1 глава кромид лук
40 мл. брашно
40 мл. олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Продълговата форма за кекс се намазва с олио. В нея се слага лист оризова хартия, изрязан по формата є. Настърганият кромид лук и 1 яйце се слагат в съд, след което се разбъркват.
Обелените картофи се настъргват и сокът им се изстисква. Слагат се в съд заедно с другото яйце, брашното, солта и черния пипер.
Сместа се разбърква и половината от нея се сипва върху оризовата хартия, върху нея – каймата и другата половина от картофената смес. Ястието се пече 1 час, след което от рулото се маха оризовата хартия.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари