Мощно средство за лечение на ставите и костите!
Болки в костит е и ставите често водят до развитието на хронични възпалителни процеси или други сериозни заболявания. За да се реши този проблем, трябва да “смажете” ставите, да предотвратите тяхното “вкочаняване”, да укрепите костите и да намалите възпалението.
Някои хора твърдят, че болката в костите не съществува. Само болезнени стави и нерви, които ги заобикалят, защото костите не разполагат с достатъчно чувствителност.
Болката в костите и ставите, ако не е свързана с увреждане, може да бъде причинена от артрит, подагра, остеоартрит и някои автоимунни заболявания. Тя може също така да бъде свързана с хронично възпаление.
Ако страдате от болки в костите и ставите, направете си това супер силно народно лекарство, което ще намали възпалението, ще укрепи костите и ще “смаже” ставите.
Болката в ставите е често срещано оплакване след заболяване, включително и грип. Обикновено се появява около 3 седмици след заразяването. Наблюдава се при полово предавани инфекции, особено с хламидии, инфекции на бъбреците и пикочните пътища, на храносмилателната система, например салмонелоза, дизентерия и други, респираторни инфекции, включително само на носоглътката.
Тази рецепта съчетава продукти със специални лечебни свойства. Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства, които от своя страна, укрепват имунната система и действат като превенция на редица заболявания. В тази рецепта присъстват моркови и зеленчуци, пълни с важни хранителни вещества за по-добра костна и ставна система.
Необходими продукти:
5-6 моркова (в зависимост от размера)
1/2 чаена лъжичка черен пипер
2 сантиметра пресен корен от джинджифил
1 сантиметър корен от куркума (или 1/2 чаена лъжичка куркума на прах)
Начин на приготвяне:
1. Ако искате, можете да почистите морковите.
2. Настържете джинджифила и куркумата.
3. Добавете всички съставки в блендер или сокоизстисквачка.
4. Смесете докато се получи еднородна смес.
Начин на лечение:
Пропорциите са за еднократна употреба. Пийте 50 до 60 милилитра, три пъти на ден, в продължение на половин час преди закуска, обяд и вечеря.