Какво да сготвим набързо с кайма за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
ЧЕТВЪРТЪК Пълнено пиле с кайма
167421

ЧЕТВЪРТЪК Пълнено пиле с кайма

1 пиле
15 г масло
2 чаши бяло вино
За плънката:
125 г кайма
4 супени лъжици нарязан магданоз
125 г сини сливи без костилки

От каймата се оформят топчета колкото орех. Сливите се напълват с магданоза. Пилето се посолява и поръсва с черен пипер отвътре и отвън. Напълва се с топчетата от кайма и сините сливи. Намазаното с масло пиле се слага в тава. Пече се 1 час. Изважда се и се запазва на топло. Тавата се слага на котлона. Сипва се виното и се вари, докато се изпари ½ от него. С този сос се полива пилето. Може да се сервира с броколи или други зеленчуци на пара.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft