Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Когато започнете да печете телешкото
35913

Когато започнете да печете телешкото

Когато започнете да печете телешкото, не го слагайте на вече загрят тиган или фурна.Пуснете на слаб огън да се готви, като се топли заедно с печката. Така няма да изгори отвън и да остане прекалено сурово отвътре. Принципът е, че перфектната пържола е леко алангле в средата си и добре изпечена във външността, но крайният резултат е въпрос на вкус.  За да остане сочно, а да не се сбръчка и да дразни с жилавостта и сухотата си, няма да сбъркате, ако полеете дъното на съда с бяло вино. В последствие при процеса на печене поливайте с малко вода или още по-добре – вода с изстискан в нея лимон и бяло вино. Никога не печете на много силен огън. Друг трик е, ако печете на тиган или скара, да обръщате често месото, за да може да усвоява равномерно поетата температура.

1 2 3 4 5
6
7
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft