2 Октомври 2013
35909
Телешкото трябва задължително да се маринова
Когато започнете да печете телешкото
Пържите ли телешко
сервирането на току-що сготвеното телешко месо
Телешки ребърца запечени
телешки пържоли
Телешко филе
Телешко филе
500 г телешко филе
50 г морска сол
25 г захар
10 зърна бял пипер
10 зърна черен пипер
50 г коняк
Начин на приготвяне:
1. Натрошете пипера, смесете всички съставки и хубаво ги втрийте във филето.
2. Оставете го 3 дни в хладилник.
3. Извадете, изтърсете внимателно непопилите подправки, увийте във фолио и печете на среден огън около час.
4. Нарежете не филийки и поднесете с гарнитура или салата.
Телешко рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари