Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
35909

Телешко филе

500 г телешко филе
50 г морска сол
25 г захар
10 зърна бял пипер
10 зърна черен пипер
50 г коняк

Начин на приготвяне:

1. Натрошете пипера, смесете всички съставки и хубаво ги втрийте във филето.

2. Оставете го 3 дни в хладилник.

3. Извадете, изтърсете внимателно непопилите подправки, увийте във фолио и печете на среден огън около час.

4. Нарежете не филийки и поднесете с гарнитура или салата.

1
2 3 4 5 6 7
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft