Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
35914

Пържите ли телешко

Пържите ли телешко, не забравяйте да го обръщате през няколко минути. За да не изгори отвън, а пък да остане недоготвено отвътре. С черната неприятна коричка добре ще се справят няколко резенчета  морков в мазнината. Те ще поемат излишната сила на огъня. Тук вече не можете да готвите на бавен огън, защото месото ще се пренапои с олио и ще стане тежко и неприятно за ядене.

1 2 3 4
5
6 7
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft