Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
сервирането на току-що сготвеното телешко месо
35909

сервирането на току-що сготвеното телешко месо

При сервирането на току-що сготвеното телешко месо, докато е още топло, сложете под и върху него по филийка масло, а след това и няколко капки лимон. Така ще стане още по-сочно. Картофената гарнитура е класика за телешко – имайте го предвид. Червеното вино също е добър партньор. Остава ви да се насладите на вкуса.

1 2 3
4
5 6 7
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft