Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешкото трябва задължително да се маринова
35914

Телешкото трябва задължително да се маринова

Телешкото трябва задължително да се маринова. Този закон е особена важност за цялостното му поведение, когато се настани на трапезата ви. Мнозина професионални готвачи препоръчват маринатата да е от прясно мляко. Звучи странно, но и голям брой лаици, които са опитали този метод, споделят, че месото наистина става по-сочно. От вас не се иска нищо повече от това да приберете пържолите в найлонов плик, да ги начукате, а след това да ги потопите в прясно мляко за минимум 12 часа. Дръжте съда в хладилника, за да не рискувате млякото да се пресече и да развали и телешкото ви.

1 2 3 4 5 6
7
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft