Лесни рецепти с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържени тиквички с кьопоолу
212486
Пържени тиквички с кьопоолу

Пържени тиквички с кьопоолу

1 кг тиквички
1/2 ч.ч. олио
сол
копър
За кьопоолуто:
1-2 бр. патладжани
4-5 бр. чушки
сол
чесън
оцет
олио

Най-напред се приготвя кьопоолуто. Патладжаните и изчистените от семето чушки се изпичат и се обелват. Нарязват се на дребно и се смилат на пюре. Кьопоолуто се подправя със счукан чесън, сол, оцет и олио на вкус и се оставя да престои 1 час. Тиквичките се остъргват, разрязват се на две по дължина, издълбават се като лодки и се изпържват в сгорещено олио. След като се отцедят от мазнината и поизстинат, се пълнят с кьопоолу. Поръсват се със ситно нарязан копър.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Тиквички рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft