Лесни рецепти с тиквички

вход през zajenata.bg
212493

Тиквички с кашкавал

5 бр. (1 кг) тиквички
3 бр. яйца
150 г кашкавал
100 г масло
сол
черен пипер

Тиквичките се измиват и се остъргват, след което се разрязват на две половини, издълбават се и се пускат за 3-4 минути в кипяща подсолена вода. Изваждат се внимателно с решетеста лъжица и се нареждат с отвора нагоре в тавичка. Пълнят се със смес от издълбаната и сварена сърцевина, настъргания кашкавал и разбитите яйца, посолена и подправена на вкус с черен пипер. Поливат се с маслото и се пекат.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Тиквички рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft