Лесни рецепти с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Тиквички, пълнени със сирене
212488

Тиквички, пълнени със сирене

6-8 бр. (1 кг) тиквички
100 г масло
150 г сирене
3 бр. яйца
2 с.л. (20 г) брашно
1 глава (20 г) кромид лук
1/2 ч.ч. (100 мл) прясно мляко
сол

Тиквичките се остъргват, разрязват се на две, издълбават се и се посоляват. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в част от маслото до омекване заедно с брашното. Прибавят се половината от прясното мляко, настърганото сирене и яйцата. С тази смес се пълнят тиквичките. Вместо да се пълнят, тиквичките могат да се нарежат на кръгчета и да се наредят на редове в тавичка, като се ръсят със сместа. И в двата случая след нареждането им в тавичката тиквичките се заливат с останалата част от прясното мляко и разбитите яйца и се запичат в средно силна фурна. Към края на печенето се прибавя останалата част от маслото.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Тиквички рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft