! капак във водата, докато варите кренвиршите и веднага ще разберете с какво са пълнени

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
! капак във водата, докато варите кренвиршите и веднага ще разберете с какво са пълнени
! капак във водата, докато варите кренвиршите и веднага ще разберете с какво са пълнени
62817
! капак във водата, докато варите кренвиршите и веднага ще разберете с какво са пълнени
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Какво не можете да видите в съвременните супермаркети? Производителите на храни не спират да радват клиентите с огромен избор. Днес по рафтовете можете да намерите абсолютно всичко: храна за вегетарианци, суровоядци, месоядци, сладкиши без захар, диетична храна и органични продукти .

Във време, когато много продукти липсваха, никой не се замисляше от какво са направени. Не всеки можеше да се поглези с колбаси , а тези, които все още позволяват такъв лукс, не са прочели точно състава на тези вкусотии.

Днес всичко се е променило. Искаме всички продукти да бъдат естествени и да осигурят на тялото ни изключителни ползи. За съжаление много производители са по-загрижени не за качеството на продуктите , а за собствения си портфейл. Колбасните продукти могат да се считат за поразителен пример за това.

Всички отдавна са се примирили с идеята, че в колбасите на практика няма месо. Това не е съвсем вярно, оказва се, че можете да намерите и висококачествени колбаси. В тази статия ще ви покажем какво да търсите, за да си купите добър натурален продукт.

 

Как да изберем колбаси

Разбира се, трябва да обърнете внимание на състава , но той все още не може да ви гарантира, че продуктът ще бъде с високо качество. Има един трик, който трябва да имате предвид. Това, за което ще ви разкажем, няма да ви помогне да разграничите правилните колбаси от нискокачествените в магазина. Вече можете да разберете дали даден продукт е добър или не у дома. Но благодарение на подобни трикове ще намерите наистина добросъвестен производител и без страх можете да закупите неговите продукти.

За да различите естествените колбаси от заместителите на месото, сварете ги и наблюдавайте какво се случва. Оказва се, че ако наденицата или кренвиршът се пръсне при натискане с вилица,  съдържа много нишесте . И това е първият признак за нискокачествени продукти.

Можете също така да проверите наличието на нишесте в колбасите, като капнете върху тях капка йод . Ако капката стане синя, това означава, че в колбаса има много нишесте, но на практика няма месо.

За да тествате продукт за багрила , сварете го в солена вода. Ако водата стане розова, по-добре се откажете от колбаса.

Надяваме се, че нашата статия ще ви помогне да изберете висококачествени колбаси. Препоръчваме Ви също така да се запознаете с основните критерии за избор на месо . Бъдете внимателни и здрави! Споделете тази полезна информация с приятелите си. Какви трикове използвате, когато пазарувате хранителни стоки? Споделете в коментарите!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft