Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, утре чакайте объркващи изненади; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - деликатна ситуация:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, утре чакайте объркващи изненади; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - деликатна ситуация:
27921
Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, утре чакайте объркващи изненади; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - деликатна ситуация:

В неделя ще имате благоприятно време за развитие на любовните си отношения и нагласата ви ще бъде към разговори свързани с общо бъдеще. През този ден вложете своята енергия във важни за дома и семейството ви дела.

Едно приятелство създадено на база симпатия, може да прерасне в нещо по-сериозно. Финансовите ви дела в неделя ще зависят от това какво очаквате и какво сте направили през последните пет-шест дни.

Днес могат да възникнат различия относно покупки или разходи, които планирате да направите през следващата седмица. През този ден избягвайте да се ангажирате със сериозни задачи и отговорности свързани с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Или вие или те няма да останате доволни от постигнатите резултати. Днес може да научите за годеж или брак, както и за друго важно събитие в живота на млада жена. Този ден вещае новина или завръщане в миналото към една стара любов. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате предварителни планове за разрешаването на битови или имотни проблеми. Вероятно ще имате неотложни ангажименти от подобен характер. Като цяло това ще бъде ден за работа, за активни действия, но с пълен контрол върху емоциите ви. Разочарованията и тъгата ще са свързани с емоционални събития в живота на хора, които познавате. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще преживеете събитие свързано с човек от кръга ви роднини. Ако работите днес, то са възможни затруднения. Ще имате притеснение свързано с разговор, чието развитие в голяма степен ще зависи от собствените ви емоционални реакции. Днес може да преживеете различни вълнения свързани с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще отделите време за разговор или среща  с приятели. Днес внимавайте какво обещание давате и дали ще имате реална възможност да го изпълните. Изненадите днес ще ви объркат, но нито една няма да е във ваша вреда. Това е ден, в който смело може да вземете важни решения, дори те да касаят съдебно или юридическо дело. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя може да изпаднете в деликатна ситуация, в която ще се окаже, че трябва да имате готовност да подготвите бързо подарък или цветя. Това ще бъде сложен ден за развитие на ваши планове свързани с ремонти или подобрения в жилище или собственост. Мнозина, които са родители, ще преживеят притеснение, свързано с дете. Като цяло това ще бъде един динамичен и интересен ден. Подходящ ден за годеж или сватба. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft