Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък Финансови дела ще се развият благоприятно,Телец, Козирог и Дева неочакван доход

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък Финансови дела ще се развият благоприятно,Телец, Козирог и Дева неочакван доход
19078
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък Финансови дела ще се развият благоприятно,Телец, Козирог и Дева неочакван доход

Четвъртък е денят, който ще даде чаканото начало на месец октомври. Денят е изпълнен с динамични промени и делови срещи.

Бъдете предпазливи и не вземайте прибързани решения, ако не сте сигурни в крайния резултат от това си действие!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще сте нетърпеливи и сприхави. Възможно е някой умишлено да провокира търпението ви с глупави и необмислени действия. Избягвайте връщане към минали неприятни преживявания. Не се поддавайте на влиянието на лоши спомени, особено ако трябва да вземете важно решение. Като цяло, четвъртък може да бъде успешен ден за вас, стига да се съхраните от негативни емоции и гняв. Внимание ще изиска здравето на жените от тези зодиакални знаци, които са над средна възраст. 

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, днес мнозина от вас ще се зарадват на малък допълнителен или неочакван доход. В четвъртък отношенията с мъж ще бъдат полезни за вас и ще ви помогнат да разрешите проблем или ще получите важна помощ. Влияние върху събитията в живота ви днес ще окажат хора, които живеят извън вашето населено място. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и гостувания с приятни за вас хора. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да преживеете най-различни емоции свързани с пътуване или с хора от други населени места и държави. Интересно развитие ще имат отношенията ви с романтичен партньор, който живее на разстояние от вас. Днес ваши финансови или имотни дела с жена ще се развият благоприятно. Неприятностите днес ще са предимно вследствие на ваши прибързани емоционални реакции. През този ден приятели, които живеят на растояние от вас ще имат интересни новини или информация, да споделят с вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък от вас ще изиска по-голяма практичност при реализирането на вашите семейни или професионални планове. Стремете се да виждате развитието на действията ви в по-далечно бъдеще и не се задоволявайте с временни успехи. Повечето от вашите дела ще изискват днес търпение и вглеждане в детайлите, а не бързина. През този ден мнозина ще преживеят важно събитие в семейството си. Раздразнение или разочарование може да предизвикат действията или думите на човек, който живее извън вашето населено място. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft