Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник радост в дома, Телец, Дева и Козирог добри идеи

вход през zajenata.bg
За Жената
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник радост в дома, Телец, Дева и Козирог добри идеи
23792
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец във вторник радост в дома, Телец, Дева и Козирог добри идеи

Вторник ще бъде напрегнат и емоционално зареден ден. Опитайте да се владеете за да не се поддавате на първични инстинкти.

Премисляйте внимателно всяко едно свое действие!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес определено ще има за какво да се радвате в дома си. Като цяло днес избягвайте хитри или манипулативни хора. Във вторник насочете вниманието си върху любовната си връзка и хармонията в семейните си отношения. Чистете бързо песимистични настроения, които могат да ви връхлетят изневиделица. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще обмисляте ангажименти, които ще можете да изпълните до края на седмицата. Очаквайте възникването на добри идеи, които ще имат връзка с пари или с постигане на по-добри позиции в работата ви. Във вторник ще усетите навреме лъжите на човек, който се опитва да ви заблуди с нещо. Днес късмет в живота ви ще донесе някой роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник един от по-важните ви ангажименти ще бъде с вързани с роднини. Ще ви се наложи да преживеете неприятното настроение на млад човек. Неприятните новини или събития днес няма да бъдат с цел да предизвикат драма в живота ви, а  да разчистят място за новите неща, които идват към вас. Днес ще трябва да вземете важно решение свързано с една промяна или съдебно дело. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде важен ден за семейството ви, за семейните ви и домашни дела. Днес ще бъде важно да изградите и съхраните доверие, любов и уважение в отношенията си. Проявете съчувствие към проблемите на хората около вас и не бъдете егоисти. Във вторник бъдете съсредоточени при изпълнение на професионалните си ангажименти и не разпилявайте времето и ресурсите си. Това ще бъде благоприятен ден за работа и за бизнес. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft