Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък покупки, Близнаци, Везни и Водолей важни финансови дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък покупки, Близнаци, Везни и Водолей важни финансови дела
27018
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък покупки, Близнаци, Везни и Водолей важни финансови дела

Петъкът ще дойде с много добри възможности за пътуване, или разходка сред природата. Важно е на този ден да сме с близките си и обичани хора, за да почувстваме и даряваме любовта, от която толкова имаме нужда.

На покупки ще се радват три зодии, които наистина ще останат доволни от утрешния ден, в който централно място ще има домът и неговото обзавеждане.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще насочите вниманието си към събития или ангажименти свързани с дете. Петък ще бъде благоприятен ден за покупки свързани за семейството ви. Този ден ще зарадва мнозина с раждане на бебе или с други интересни събития в любовта и брака ви. Сънищата ви ще бъдат послания от Отвъдното. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще настъпи промяна във ваши планове свързани със семейството ви. Причина за това може да бъдат действията на други хора, техни опити за манипулация или неискреност. Днес не се опитвайте да разгадавате тайните на други хора, контролирайте любопитството си. Не отказвайте на покана за среща, за разходка сред природата, за приятна вечеря навън и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще се ангажирате с важни финансови дела или ще ви се наложи да направите по-голям разход на пари. Не са изключени приходи в бюджета ви, но не бива да се разчита на това. Благоприятно развитие ще имат ваши планове свързани с хора извън вашето населено място. Като цяло денят ще се развие според вашите очаквания. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще следите събития или новини свързани с човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще бъде някой, който в момента е в друг град/държава или пътува. Новите познанства днес ще ви обогатят с нови знания и умения. Петък вещае новина свързана с малко чудо в живота на близък човек. Днес ще имате запомнящи се преживявания с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft