Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, ако сте Телец, Дева или Козирог-благоприятен ден за покупки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, ако сте Телец, Дева или Козирог-благоприятен ден за покупки
12228
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, ако сте Телец, Дева или Козирог-благоприятен ден за покупки

Срядата ще бъде доста интензивна и ще научите много нови неща, които ще ви накарат да се усмихнете и в същото време да се замислите, защото много неща се оказва, че зависят от вас и притежавата много по-голяма сила отколкото си мислите.  Ще имате мероприятие с мъж, който е от вашето обкръжение. Денят е благоприятен за покупки и нови начинания, така че можете да се почерпите с някоя нова придобивка. 

Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще преживеете неприятна среща или разговор, в който ще трябва да защитите свои действия или планове.

Денят вещае емоционални събития, които ще оставят трайна следа в живота ви. В сряда ще преживеете сложни или необясними на този етап ситуации на работното си място. В дома или в семейството си може да се зарадвате на пари, документ или друга важна за вас информация. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един благоприятен ден за покупки или търговски дела. Ще имате полезни и интересни за вас контакти с хора отблизо и далеч. Това е ден, в който е добре да отделите време за комуникация с брат или сестра, братовчеди или други родственици. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване на кратко разстояние.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде благоприятно време за ново начало на неща свързани с работа, реклама, презентации и др. Може да имате усещане за нестабилност във финансов план, но реалността е по-различна. Неприятни преживявания с жени могат да развалят настроението ви за кратко време. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде ден за разговори или действия свързани с хармонизирането на важни за вас отношения. Днес мнозина ще имат прекомерно голямо очакване за значението на едн събитие, което ще се окаже точно обратното. Внимание ще изискат транспортните средства, които ще използвате днес.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft