Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък радостна новина, Близнаци, Везни и Водолей финансови ангажименти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък радостна новина, Близнаци, Везни и Водолей финансови ангажименти
6599
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък радостна новина,  Близнаци, Везни и Водолей финансови ангажименти

Четвъртък на успехи ще могат да се радват няколко зодии, но само онези представители от тях, които са наистина с чисти намерения, искрени и позитивно настроени въпреки трудностите, които предстоят. Важни и смислени разговори ще имате с представители на зодиите Водолей, Близнаци и Везни, възможни са леки недуразомения, които в крайн сметка ще бъдат изгладени.

Ще получите информацията, която ви е необходиа ако работите върху важен проект. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще ви се наложи да направите разход за битови сметки, дребни ремонти или подобрения в дома си. Това ще имате един благоприятен ден за контакти с хора от различни разстояния. В четвъртък очаквайте новина, която ще ви зарадва. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете различни изненади. От вас ще се изиска внимание в паричните дела, особено ако работа ви е свързана с пари. Събития от вчера, днес ще имат продължение или ще приключат по най-добрия за вас начин.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък повечето от вас ще имат ангажименти от финансов характер, които ще са свързани с институция, бизнес или личен проект. Днес ще получите полезна за вас информация свързана с бъдещите ви доходи или ангажименти. Денят вещае специални преживявания или радостно събитие свързано с момиче или с жена. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще възникнат притеснения, които може да имат връзка със здраве или с някакъв вид лечение. През този ден ще обмисляте ваша реакция на нелоялните или необмислени действия на ваш приятел. В четвъртък избягвайте да се ангажирате с разрешаване на битови проблеми или с изясняване на междусъседски отношения. Днес може да очаквате важен или полезен за вас телефонен разговор с мъж, който живее в друг дом. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft