Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец от 22-28 ноември поводи за радост! Телец, Дева или Козирог динамични събития!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец от 22-28 ноември поводи за радост! Телец, Дева или Козирог динамични събития!
38792
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец от 22-28 ноември поводи за радост! Телец, Дева или Козирог динамични събития!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец през седмицата 22 - 28 ноември ще имате възможност да получите по-голяма яснота по важни за вас въпроси и планове. В повечето случаи те ще са свързани с важни за дома и семейството ви дела.
Ще имате поводи за радост или удовлетворение свързани с различни събития или хора в живота ви.

Жените ще ви носят повече положителни емоции от мъжете през тези седем дни.
Един провал в миналото ви сега ще се окаже, че е бил полезен урок за вас, който през тази седмица ще ви потрябва. Ще може да се справите много по-добре в една ситуация, която по някакъв начин вече сте преживяли преди време.
Седмицата носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате, и която може ще ви разстрои за дълго време.
През тази седмица ще имате динамични приятелски срещи, контакти и отношения. Ще имате интересни разговори и дискусии по важни за личния ви или обществен живот теми.
Ролята на учител в живота ви през тези седем дни може да заеме един мъж, независимо дали го познавате, дали знанията от него ще дойдат директно, чрез книга или по Интернет.
Здравето ви може да бъде проблем, ако сте пренебрегвали напоследък някои симптоми или сте занемарили важно за вас лечение.
 Погрижете се за здравето и за външния си вид през тези седем дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог през седмицата от 22 до 28 ноември ще ви се наложи да направите неочаквана покупка за дома си или такава свързана с ваши лични нужди. Може да изпитате първоначално някакви угризения или притеснения, но желанието ви да я имате ще надвие.

През тази седмица ви предстоят динамични събития в дома ви. Някои от тях ще очаквате, други определено ще успеят да ви изненадат. Всъщност по-скоро ще ви изненада човека, с когото те ще бъдат свързани. Вероятно това ще бъде ваш близък роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с такъв изгряващ знак.
Като цяло пред вас е седмица, в която ще възникнат нови възможности, по-големи отговорности, но и по-кратко време за тяхното изпълнение.
Разбира се, не всички от вас ще бъдат готови за такъв вид активност. Някои от вас ще предпочетат да насочат вниманието си към интересни преживявания в любовта или с приятели.
Седмицата ще бъде благоприятна за несемейните представители на този зодиакален знак, които имат стремеж да създадат ново романтично приятелство или любов. Възможни са нови запознанства или неочаквано интересно развитие на вече създадена връзка.
През седмицата очаквайте важни телефонни разговори или решения, свързани с предстоящи събития и промени в работата ви. За някои от вас тези събития носят натоварване с повече отговорности, но без голяма промяна в заплащането.
Възможно е през седмицата да обсъждате планове свързани с жилище или друг вид собственост, която има връзка с мъж от кръга ви роднини.
През седмицата различни клюки могат да привлекат вниманието ви. Тяхното обсъждане от ваша страна трябва да бъде внимателно, за да не се злепоставите пред хора, които имат по-добро мнение за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей през седмицата от 22 до 28 ноември ще имате повече професионални ангажименти и задачи. Ще се наложи да вложите повече време и енергия за тяхното изпълнение, което трябва да приключи до края на седмицата.

Промените или нововъведенията, там където работите ще се развият успешно. Е, не са изключени дребни неприятности, но вие ще си дадете достатъчно време за размисъл и ще намерите най-доброто им разрешение.
През тази седмица ще искате да имате по-ясни отношения с хората около вас.
Ще се стремите да разчистите неразрешени проблеми или отношения. Това ще ви се отдаде с по-голяма лекота и с повече положителни резултати.
Битовите ви ангажименти свързани с дома ви също ще бъдат ваш приоритет през седмицата.
Ще отделите повече време за грижи около имот, който притежавате или за който носите отговорност.
Тази седмица може да ви донесе късмет за неща, които са ви били притеснение през последните седмици.
Динамиката на събитията през тази седмица ще изиска от вас много по-сериозен размисъл преди всяко ваше решение или действие. Ще искате понякога съвет, подкрепа или помощ от мъж.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби през седмицата от 22 до 28 ноември ще ви бъдат дадени благоприятни възможности за развитие на финансовите ви дела. Разбира се, нищо няма да стане без вашите собствени усилия и упорита работа. Едва тогава, може да се очаква и появата на благоприятен шанс или късмет. Излишно е да казвам, че всякакви хитрости ще си получат съответните противодействия.  

През седмицата може да се ангажирате с важни разговори свързани с пари и финанси и да очаквате тяхното развитие. Ще ви се наложи да похарчите пари за жена, която най-вероятно ще бъде от вашето семейство или ще има специална причина за това.
Жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще потърси с вас контакт или ще ви помоли за услуга.
Седмицата може да ви изненада с развитието на здравословен проблем на роднина. Вероятно ще се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.
Възможно е да имате проблем с родственик, който не желае да следва определена терапия или лечение.
Тази седмица носи най-различни изненади в семейството ви. Възможно е, някои да имат връзка с роднини или с приятели на семейството ви, които живеят наблизо или надалеч.
През седмицата са възможни семейни гостувания, срещи и пътувания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft