Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересни контакти, Близнаци, Везни и Водолей изненадваща пратка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересни контакти, Близнаци, Везни и Водолей изненадваща пратка
16532
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник интересни контакти, Близнаци, Везни и Водолей изненадваща пратка

Понеделник ще даде така очаквания бърз старт на месец март. Денят ще бъде изпълнен с отлични възможности за сполука от всякакъв характер.

Възползвайте се от ситуациите около вас и със сигурност ще реализирате намисления успех!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес се постарайте да направите повече добри дела за семейството и за близките си хора. Не мислете и не коментирайте кой какво е направил за вас и дали някой ви е задължен с нещо. Днес мислите ви трябва да бъдат насочени към дейности, които имат перспектива в живота ви и преди всичко тези, свързани с вашата работа или бизнес. Контактите ви с непознати или странични от семейството ви хора ще са съпроводени с различни недоразумения. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ви предстои да имате интересни контакти или разговори с хора от различни разстояния. Денят за някои от вас ще се запомни със събиране, което най-вероятно ще бъде предварително организирано. Внимание ще изискват разговорите ви с хора от кратко разстояние. Днес не търсете неискреност в думи или действия на хора, които не одобрявате. Проявите на по-голяма подозрителност от ваша страна днес ще окажат неблагоприятен ефект върху вас.  

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да ви изненада писмо, пратка или телефонен разговор. Като цяло понеделник ще намери начин да внесе в ежедневието ви различни неочаквани ситуации, които в повечето случаи ще бъдат приятни и зареждащи с положителни емоции. Днес мнозина ще се зарадват на новина или документ от финансов характер. Вложете повече енергия и амбиция в работата или в бизнеса си, където днес ще имате интересни възможности за изява. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник избягвайте да разпилявате чувствата си. Съхранете се от прекалена емоционалност и вложете повече усилия при изпълнение на домашните си и професионални задачи. Липсата на разбиране нуждите на други хора може да ви създаде проблеми. Днес може да ви натъжи новина свързана с житейска драма в живота на човек, когото познавате. Този ден ще благоприятства лечение и терапия на болести, които са възникнали преди време. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft