Анализатори-Задава се край на коронакризата-Съвсем скоро е!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Анализатори-Задава се край на коронакризата-Съвсем скоро е!
4350
Анализатори-Задава се край на коронакризата-Съвсем скоро е!

Анализатори на една от най-големите банкови и финансови институции в света - JP Morgan, изразиха оптимизъм по отношение на еволюцията на пандемията от коронавирус, съобщава "Дарик", позовавайки се на "Barron’s". Според тях краят на кризата може да е близо. Намаляването на броя на новите инфекции и напредването на процесите на ваксинация накараха тази организация да посочи април като времето, когато ситуацията може да е пред последната си фаза на глобално ниво. 

Екипът от експерти професионалисти смята, че появата на британския вариант на коронавируса не трябва да повлияе за значителни промени в близко бъдеще. 

"Той не е несъвместим с общото намаляване на COVID-19 и края на пандемията през второто тримесечие поради ваксинация, естествен имунитет, сезонност и други фактори", казва Марко Коланович в изявления за американския уебсайт Barron's.

"Въпреки че наборът от информация е все още малък, статистическият анализ на настоящите данни за ваксинацията е в съответствие с рязък спад (т.е.

ефективният край) на пандемията за 40-70 дни", добавя анализаторът на JP Morgan.

Така, според екипа, този „ефективен край“ на пандемията ще настъпи между края на март и последните дни на април. До тези заключения се стигна след анализ на развитието на пандемията в страни като Великобританя, САЩ или Дания, в които новият вариант се е разпространил значително.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft