Антония Петрова издаде всичко за 3-те си сватби - непоказвани досега кадри (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Антония Петрова издаде всичко за 3-те си сватби - непоказвани досега кадри (Снимки):
6066
Източник: blitz.bg
Антония Петрова издаде всичко за 3-те си сватби - непоказвани досега кадри (Снимки):

Всички сме свидетели на пълната промяна, която претърпя Антония Петрова , откакто преди близо година стана Батинкова. Причина за невероятната трансформация, която промени и живота ѝ в личен план, е запознанството ѝ с Ивайло Батинков.

От сватбата, на която двамата ни направиха свидетели, измина едва година, а двойката вече може да се похвали с не една, а цели три сватби и едно прекрасно момченце.

На вчерашния ден Антония и Ивайло отпразнуваха първата си годишнина като семейство, като за целта миската сподели непубликувани досега кадри от важния си житейски момент. Както и любопитни подробности около трите сватбени церемонии.

Антония Петрова

„На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералния ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени”, разкри Антония. И добавя:

„Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за „сватба на годината” в престижна класация.

Антония Петрова сватба

След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала.

Антония Батинкова и Ивайло

На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото!

сватбата на Антония Петрова

А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови”.

Антония Батинкова

Не е тайна, че откакто станаха родители на малкия Благовест, Антония и Ивайло все по-често се замислят дали в скоро време да не му подарят някое братче или сестричка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft