АСТРОПРОГНОЗАТА на Анжела Пърл от 13 до 19 юли: БЛИЗНАЦИ късметът няма да ви остави, РИБИ разкриване на тайни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗАТА на Анжела Пърл от 13 до 19 юли: БЛИЗНАЦИ късметът няма да ви остави, РИБИ разкриване на тайни
11895
АСТРОПРОГНОЗАТА на Анжела Пърл от 13 до 19 юли: БЛИЗНАЦИ късметът няма да ви остави, РИБИ разкриване на тайни

Овен, тази седмица ще бъде трудно да се съсредоточите върху важното и необходимото. Затова не си поставяйте твърде амбициозни цели.

Избягвайте нервните разговори, прекратете конфликтите с човек, който се чувства обиден. Първи посегнете към помирението.

Що се отнася до любовта, тук ще потърсите подкрепа и разбиране. Стойте далеч от съблазнители. Но си струва да продължите да опознавате някой, който има интереси, подобни на вашите. 

 

Телец , Слънцето ще ви даде блясък и ще отвори пред вас различни скрити дела. Седмицата ще бъде пълна с важни събития, така че бъдете нащрек.

По време на работа лично наблюдавайте важни за вас въпроси и не се доверявайте на обещанията на някой, който е известен с любовта си към фантазията.

Ще имате шанс да откриете тайна или да разберете колко печелят конкуренти. Ще разберете какво струвате. Това ще добави кураж във важен разговор с шефа ви или друг важен човек.

В личния ви живот седмичният хороскоп от 13-19 юли 2020 г. предсказва изкушения за вас. Някой ще ви хареса и ще бъде трудно да го отворите. Бъдете внимателни, защото вашият любим човек ще има причини за ревност. 

Близнаци , ще прекарате цяла седмица в движение, увлечени от много нови неща и интересни познанства.

Ще бъдете в страхотна форма, късметът няма да ви остави. Просто помнете своите заслуги и спрете да се срамувате, когато някой ви попита за парите, които искате да имате. 

Венера предпочита спонтанното и изгодно пазаруване. Търсете - и ще намерите прекрасно пътуване, много по-евтино от обикновено.

В личния си живот хороскопът за седмицата от 13 до 19 юли обещава успех.

Сънищата имат голям шанс да се сбъднат и по-бързо, отколкото си мислите. 

Рак , ще имате повече време да правите лични неща. Ще се радвате да се срещнете с роднини, да ги убедите да реализират няколко свои идеи. Ще ви води отлично настроение.

На работа може случайно да се натъкнете на някой, който не харесвате. Но може би за вас е по-изгодно да сключите мир, отколкото да конфликтирате с този човек. Направи добро дело - и планетите ще те възнаградят.

Уикендите благоприятстват любовните срещи. Вие сами ще се изненадате колко идеи имате в главата си за това как да имате необичайна среща.

 

Лъв, внимавайте, защото можете да бъдете упорити и в същото време твърде уверени.

Седмичният хороскоп за 13-19 юли е такъв, че ако поемете твърде много, това може да завърши с умора и гняв към околната среда.

Ето защо, на първо място, погрижете се за себе си и не се притеснявайте какво правят или разказват други хора. Не всички планове ще се сбъднат, не всички клюки ще са верни. Спокойно си вършете работата.

Марс ще се погрижи за вашия късмет в личния ви живот, ако само вие намерите време за среща.

Направете почивка през уикенда - и можете да гледате на всички трудни неща с повече от обичайния оптимизъм. 

Дева , не се колебайте да се справите с трудни неща. Юпитер помага да победят конкурентите.

Началото на седмицата ще бъде забързано, бавно прегледайте всичко лично. 

През почивните дни ще стане по-спокойно, можете да откриете нов талант или хоби.

В личния ви живот важни решения ще паднат на плещите ви. Може да се наложи да посъветвате партньор по професионални въпроси.

 

Везни , тази седмица обещава да бъде успешна, освен ако не влезете в конфликт с някой, който е отмъстителен и неприятен.

Възможно е да има внезапни промени в плановете, които в крайна сметка ще се окажат по-изгодни за вас, отколкото сте очаквали. Ето защо, вместо да се замесвате в ненужна конкуренция, занимавайте се с вашия бизнес.

Забавлявайте се през уикенда. 

Астрологичната прогноза за седмицата от 13 юли - 19 юли показва благоприятства срещи с приятели, които не сте виждали отдавна. 

Скорпион , тази седмица ще бъдете податливи на искания и влияния. За вас ще бъде важно хармонията и топлата атмосфера да царуват навсякъде. Затова ще се радвате да поемете ролята на посредник в спорове и преговори, което ще бъде от полза за всички.

Цялата седмица от 13-19.07 според хороскопа трябва да бъде успешна, но у дома някой може да изненада с претенции. Не позволявайте никакви съмнения или надути лица да ви развалят настроението. Някои човешки недостатъци не могат да бъдат променени, така че ако не харесвате някого, не се опитвайте да се адаптирате към него.

Но срещите, които сте планирали за уикенда, обещават да бъдат много успешни. 

Стрелец , през цялата седмица ще бъдете много убедителни и изобретателни. Използвайте своите козове без съмнение.

По време на работа има шанс да получите повишение или бонус, може би някой ще ви изплати дълговете. Така или иначе получаването на пари ще ви доведе в добро настроение.

 АстроПрогнозатаза седмицата от 13 до 19 юли също ви съветва да следите служебните дела: някой може да ви помогне да подредите нещо важно.

Уикендът ще е горещ за  вашия зодиакален знак. 

 

Козирог , през цялата седмица някой ще ви разсее и ще ви заблуди с делата си. 

Не позволявайте да ви провокира да се карате, но не позволявайте да доминирате, защото излишъкът от задължения ще ви повлияе изключително. Дойде време да установите границите на това, което другите са позволили и това, което не е позволено спрямо вас.

В любовта нещата са по-добри, но е по-добре да пазите сърдечните си победи в тайна. През почивните дни потърсете възможности за приятелство.

Водолей , приятна седмица ви очаква, без сериозни проблеми и грандиозни кавги.

Можете да отделите повече от обикновено време за хобита и удоволствия. Затова не отказвайте поканите за интересни партита, премиери, изложби и т.н. Новите познанства ще бъдат успешни. Хороскопът за седмицата 13-19.07 ви обещава възможността да намерите приятелство, което ще внесе оптимизъм и радост в живота ви.

Любовните отношения ще се развиват както обикновено. Самотните хора ще търсят някой, с когото би било интересно да си поговорите първо, а след това и всичко останало.

 

Риба , вие ще бъдете оптимисти, но в същото време много разпръснати. Звездите ви обещават много социални събития, в резултат на което може да няма достатъчно време за домакински дела.

Влиянието на планетите тази седмица допринася за необичайни срещи и дори разкриване на различни тайни. Просто не обсъждайте нищо с хора, които обичат да клюкарстват зад гърба на някой друг.

Хороскопът за седмицата от 13 до 19 юли е такъв, че събитията в личния ви живот ще наберат скорост, но няма да имате достатъчно време за романтични срещи.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft