Аутопсията на починалата сервитьорка показа ужасяващи неща

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Аутопсията на починалата сервитьорка показа ужасяващи неща
74264
Аутопсията на починалата сервитьорка показа ужасяващи неща

Разследващ полицай  работи по случая с починалата снощи на работното си място сервитьорка.

Припомняме, че вчера около 19,50 часа на телефон 112 е подаден сигнал, че младо момиче, застъпило втора смяна, е припаднало по време на работа.

Линейката е пристигнала в рамките на няколко минути, но въпреки усилията на спешните медици, те не са успели да спасят сервитьорката. Смъртта е вследствие от здравословен проблем са показали резултатите от аутопсията, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Междувременно стана ясно, че 21-годишната Мария е имала болно сърце и няколко прекарани микроинфаркта.

Това установили съдебни медици след аутопсията. Младата жена е страдала от т.н. хипертонично сърце, вследствие на нелекувана есенциална /първична-б.а./ хипертония, обясниха медици.  Сърцето й било с размерите на два мъжки юмрука.

Във фаталния ден то просто спряло, а жената издъхнала за минута. МВР за трагедията с младата сервитьорка, издъхнала внезапно пред клиенти в Бургас  Сигналът за инцидента е подаден и на дежурния снощи следовател, който обаче отказал да се заеме със случая и затова на място бил изпратен разследващ полицай от Първо РПУ, твърди Флагман.бг. Законът е категоричен. Когато имаме смърт по време на работа, случаят се поема от следовател.  Каква е причината за фаталния изход се установява от съдебния лекар.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft