Ах, този обем! Великолепни пищни прически за коса със средна дължина - 19 ултрамодерни варианта за всеки вкус и възраст (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Ах, този обем! Великолепни пищни прически за коса със средна дължина - 19 ултрамодерни варианта за всеки вкус и възраст (Снимки):
4779

Обемът е един от проблемите, с които не успяваме да се справим, когато става дума за прическата. Затова днес решихме да ви представим колекция от обемни прически за средна дължина на косата (най-често избираният вариант от дамите по цял свят).

Изберете най-модерните опции за сезон 2020.

За съжаление, гъстите и пищни коси от природата рядко ни се дават по рождение. За коригирането на този недостатък ще помогне правилната прическа за обем .

1.

къдрици средна дължина

2.

прическа с обем

3.

средно каре на вълни

Стилистите препоръчват да разгледате като опция средната дължина на косата. Тя се смята за най-практичната, универсална и доста женствена.

1. Каре

Това е може би най-често срещаната прическа, която има огромен брой вариации на изпълнение. Обърнете внимание на класическите, дори леко филирани вариантни на карето. Помислете за формата на лицето, когато решавате дали да си направите бретон или не. Поддръжката на карето е много простичка - можете просто да изправите с четка, да навиете небрежни къдрици или да вдигнете косата в красива прическа.

4. 

каре с път встрани

5.

каре с път в средата

6.

каре рижа коса

7.

платинено каре

8.

удължено каре

9.

каре с леки вълни

2. Боб

Идеално решение за придаване на визуален обем, неслучайно огромен брой звезди и известни личности го избират. Кичурите са по-тънки отдолу, визуално се "повдигат" отгоре, поради което се формира обем в корените. Ако искате нещо необичайно, опитайте асиметричен боб. Но класическият и удължен вариант са шик за всички времена.

10. 

удължен боб

11.

класически удължен боб

12.

асиметричен боб

3. Каскада

Многослойните прически също не губят актуалност, особено ако е необходимо да се придаде обем на гривата. Косата се подстригва на различни нива и заради образуваните по този начин слоеве прическата изглежда по-пищна, а косата - по-гъста. Вариантите на каскада стоят страхотно с къдрици или леко небрежно разрошени.

13. 

прическа каскада

14.

прическа за обем

15.

разрошена прическа

4. "Шапка"

Името на тази прическа идва от визуалното ѝ оформяне, което в горната част е подчертано по-късо и обемно, т.е. наподобява донякъде шапка. Отдолу кичурите са филирани, а резултатът от съчетанието е много, много обем. За да направите прическата си по-изразителна, боядисайте косата си в ярък цвят.

16.

прическа шапка

5. Аврора

Друг вид многослойна прическа, при която "короната" се различава значително по дължина от долния край. Тази опция е подходяща за тези, които нямат нищо против обема не само на темето, но и покрай целия овал на лицето. Но ако имате пълно лице е по-добре да разгледате други опции за прическа.

17.

прическа Аврора

18.

прическа Аврора права коса

6. Рапсодия

Изглежда страхотно на тънка коса, като я прави оптически по-обемна. Добре е както с бретон, така и без, подходяща за всякакъв вид коса, дори чуплива.

19.

прическа рапсодия

Правилната прическа е ключът към стилна и ефективна визия, така че подхождайте към избора максимално отговорно!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft