Безнадеждна романтичка или изкусителка? Ето какво казва цветът на любимото ти червило за теб:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Безнадеждна романтичка или изкусителка? Ето какво казва цветът на любимото ти червило за теб:
583
Източник: i-woman
Безнадеждна романтичка или изкусителка? Ето какво казва цветът на любимото ти червило за теб:

Замисляли ли сте се колко много говорят ежедневните ни навици за нас самите? Оказва се, че нещо толкова елементарно като цвета на любимото ни червило може да разкаже повече за нас, отколкото подозираме. Работата е там, че когато сегримираме, ние подбираме цветовете така, че да изразят вътрешния ни свят - естествено, правим го несъзнателно.

Различните нюанси носят определени значения. Например червеното е цветът на страстта, а пък оранжевото предполага жизнерадост.

Ето какви тайни разкрива всеки нюанс на червилото ви.

Червен

червено червило

Смели и безстрашни сте, когато става дума за нови предизвикателства. Една от най-важните ви цели е да следвате мечтите си и да работите усърдно, за да ги постигнете. Оценявате обикновените и класически неща, точно като червения цвят червило.

Оранжев

оранжево червило

Имате страхотно чувство за хумор и обикновено прекарвате свободното си време с приятели или се запознавате с нови хора. Вие сте социална личност и винаги привличате вниманието към себе си. Приятелите ви харесват шегите и позитивността ви.

Розов

розово червило

Вие сте душата на компанията. Когато някой има проблеми, непременно ще се обърне към вас за разбиране и подкрепа. Любвеобилност и емпатия са част от качествата ви, които понякога могат да ви направят свръх емоционални. Въпреки това хората оценяват вашата чувствителност.

Телесен

телесно червило

Наслаждавате се на малките неща в живота и се опитвате да направите повече с това, което имате. Най-много цените честността и никога не преувеличавате нещата, дори и пред непознати. Приятелите ви ви обичат заради спокойствието и стабилността, както и умението да разбирате себе си.

Кафяв

кафяво червило

Семейството е на първо място, а колкото повече време прекарвате с него, толкова по-щастливи сте. Фен сте на традициите и обичате да създавате хубави спомени, на които да се радвате след време. Носталгията често ви съпътства, което е и причината да се наслаждавате на ретро филми, музика и мода.

Лилав

лилаво червило

Ако знаете какво искате, никой не може да ви спре. Може да казвате, че сте инат, но всъщност сте решителни и непоколебими. Родени сте лидери и имате силна воля, която кара хората да се вслушат в съветите ви. Харесвате надпреварите и не приемате нищо освен победата.

Черен

черно червило

Не ви интересува какво другите мислят за вас. Живеете си живота и се стараете да бъдете възможно най-независими. Правилата са направени, за да се нарушават, а вие сте личност, която често излиза от рамките. Философската ви страна е развита, което ви подтиква да изследвате света около себе си.

Ярки нестандартни цветове - син, зелен, жълт

ярко червило

Вие сте творец. В очите на другите изглеждате като креативна натура и те често се опитват да ви разберат. Обикновено сте радостни и преследвате идеалите си. Мечтите ви изглеждат откачени и недостижими, но вие правите всичко, за да ги постигнете.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft