Бившият на Алекс Раева най-сетне я прежали и вече си има нова (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Бившият на Алекс Раева най-сетне я прежали и вече си има нова (Снимки):
3884
Източник: HotArena
Бившият на Алекс Раева най-сетне я прежали и вече си има нова (Снимки):

Вероятно помните, че преди да стане самотна майка, Алекс Раева имаше дългогодишна връзка с небезизвестният диджей Дончо . Противно на очакванията, че ще има известна доза завист и близане на стари рани покрай майчинството на Раева, обаче, диджей Дончо е повече от щастлив и видимо доволен.

Причината е повече от ясна - той се радва на нова любов и не спира публично да демонстрира чувствата си към настоящата жена в живота си.

От година Дончо е неразделен с танцьорката от балет „Нова“ Тамара Кривлева.

Макар да не е известно в публичните среди, в музикалните името на Тама е изключително популярно, а тя е сред стожерите на балет „Нова“, писа „Галерия“.

диджей Дончо

Именно музиката и клубната сцена събират Тамара и диджей Дончо миналата година. Пред познати той се хвалел, че е безумно влюбен и твърдял, че най-накрая е намерил жената на живота си. За общо дете с красавицата обаче още не са говорили, а самата тя има син от предишна връзка.

Момченцето приемало много добре връзката на майка си, а диджеят се грижел за хлапето като роден баща, тъй като самият той все още няма наследници.

Интересен факт е, че Тамара и Алекс Раева се познават и дори са работели заедно. Преди 15 години Кривлева се изявява в балет „Сатен“ при Слави, и точно по времето, когато Алекс е основна беквокалистка в „Ку-ку Бенд“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft