Сватба между 65-годишен и 12 -годишна накара обществото да реагира

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Сватба между 65-годишен и 12 -годишна накара обществото да реагира
10397
Сватба между 65-годишен и 12 -годишна накара обществото да реагира

Това видео е отпреди няколко години, то уви, тематиката е все толкова актулна, колкото и в момента, когато то е снимано, така че е добре да си припомним още веднъж, какво ни приканва авторът, защото наистина не се приема за нормално в съвременното ни общество да се отнема детството и да се съсипва живота на момичета, които остават белязни за цял живот.

В случая става въпрос за 65-годишен мъж и 12-годишно момиче, които правят сватбени снимки в центъра на Ню Йорк, под изумените погледи на минувачите.

"Къде е майка ти?" "Тя е на 12? И на колко години сте?" "Ти си шибан перверзник!" Ето как реагираха нюйоркчани, когато видяха 65-годишен да прави сватбени снимки с тийнейджърка в сватбена рокля и да повтаря през цялото време, че има разрешението на родителите, а хората да му казват, че това е нелегално.

Видеото е социален експеримент и опит на влогъра Коби Персин да прикове вниманието на обществото към този проблем. Авторът напомня, че според данните на ООН всеки ден по света  33 000 малки момичета се омъжват насила и хората трябва да знаят това, за да може да спре тази лудост в 21 век, независима какви са традициите в някои общества, в днешно време това не е редно.

Постановката показва мълчаливо и примирено младо момиче в обятията на мъж на средна възраст, който се опитва да отговори на въпроси от минувачи на Таймс Скуеър. Някои се задоволяват да задават въпроси, други се опитват да отделят тийнейджърката от фалшивия й съпруг и понякога физическата разправа е на ръба на избухването. 

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft