Братът на убития Тодор проговори за инцидента

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Братът на убития Тодор проговори за инцидента
11916
Източник: Блиц
Братът на убития Тодор проговори за инцидента

От снимките и разказите на свидетелите смятам, че Тодор е бил убит. Тези хора са го били с такава жестокост, че не са му оставили никакъв шанс.

Удряли са го, за да го убият. Това каза пред Нова телевизия Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца. "Толкова много доказателства, толкова много свидетели... Искам прокуратурата да си свърши работата. Аз няма да оставя нещата така. Можели са да ударят шамар на брат ми, но да го бият до убиване... Пълен абсурд е, че линейката е дошла за 15 минути! Дошла е за 30 минути. Това може да се провери", заяви още Ивайло.Младият мъж каза, че насилието във Враца е ежедневие. "Когато бяха убийствата на предишните две момчета, с брат ми гледахме репортажите по телевизията. Но никога не съм предполагал, че това ще дойде и при нас. Повярвайте ми, в България няма правосъдие и всичко се оправя с пари", добави Ивайло.


Кметът на Враца Калин Каменов изказа съболезнования на семейството и заяви: "Вчерашният ден беше един от поредните тъжни и срамни дни за нашия град. Това за съжаление е ежедневие във Враца. И за съжаление по такъв начин се решават проблемите".


"Не смятам, че 15 човека, които вчера са гледали този инцидент, е трябвало да реагират така пасивно. Защото пасивният човек е уязвим човек. Ако продължаваме да сме пасивни и смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострадат и нашите деца. Нека не сме активни само във Фейсбук, а да сме активни навън", заяви още градоначалникът.  

Каменов заяви, че самият той е бил обект на агресия. "Рекетират ме местни велможи. Собственикът на местен сайт - Даниел Бузов ме заплаши, че трябва да плащам данък "Спокойствие", за да не бъда съсипан", каза Калин Каменов и допълни, че хората от Враца трябва да дадат пример - да не са безучастни е пасивни и да дадат отпор на агресията. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft