Вашата дата на сватбата ще ви каже какъв е брачният ви живот-Единица-В такова семейство ще царува мир и взаимно разбирателство,

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Вашата дата на сватбата ще ви каже какъв е брачният ви живот-Единица-В такова семейство ще царува мир и взаимно разбирателство,
41992
Вашата дата на сватбата ще ви каже какъв е брачният ви живот-Единица-В такова семейство ще царува мир и взаимно разбирателство,

Както показва практиката, нумерологията ще ви каже най-доброто време, което не ви е подтикнало в продължение на много векове - използвано е от знаменитости, крале и велики личности, създавайки прекрасни семейства, тъй като нумерологията на брака към датата на сватбата е подборът на важно число от гледна точка на науката!

Всички младоженци се опитват да изберат датата на сватбата си според определени принципи: красива например 07.07.2007 г. или свързана със семейството - родителите се ожениха в един и същи ден или това е датата на рождения ден на булката или младоженеца и т.н.

Също така днес повечето вярващи се опитват да се оженят според църковния календар, така че бракът им да бъде осветен от висшите сили.

Както показва практиката, нумерологията ще ви каже най-доброто време, което не ви е подтикнало в продължение на много векове - използвано е от знаменитости, крале и велики личности, създавайки прекрасни семейства, тъй като нумерологията на брака към датата на сватбата е подборът на важно число от гледна точка на науката!

За да предвидите каква връзка ще има между съпрузите, трябва да изчислите числото на брака им. Например, те са се оженили на 23.07.2001г. Броим 2 + 3 + 7 + 2 + 1 = 15, след което добавяме 1 + 5 = 6. Техният брак е под числото 6. Сега погледнете смисъла. Можете да изчислите сами числото на сватбата си, стига да си я спомняте или това на дадата, на която планирате да се ожените.

Единица.
В такова семейство ще царува мир и взаимно разбирателство. Те никога няма да предадат чувствата си, въпреки че ще настъпи период в живота им, когато двойката ще бъде на прага на раздялата. Но все пак любовта ще надделее. Единичният брак е силен, силен и издръжлив. Мъж и жена: Мъж се чувства отговорен за такова семейство, но в същото време уважава и цени жена си, слушайки нейното мнение. Една жена винаги ще възприема съпруга си като глава на семейството, без да забравя, че тя ще бъде врата, където се обръща.

Двойка.
Ако числото на семейството е две, тогава човек може само да се радва, тъй като обикновено се създава от хора, които са много сходни по характер и темперамент. В такова семейство никога няма да има проблеми, защото съпрузите са на една и съща дължина на вълната. Мъж и жена: Мъж в такава двойка е удобен и уютен, тъй като никой не нарушава правата му. Жената е пазителка на огнището, готова да чака душата си половинка завинаги.

Тройка.
В това семейство често възникват проблеми поради неразбиране помежду си. И двамата се опитват да придърпат одеялото над себе си, не мислейки за нищо друго. Такъв брак е обречен на вечни спорове и конфликти, тъй като е създаден от хора с различен начин на живот и възгледи. Мъж и жена: Мъжът не е готов да възприема желанията и целите на жена си, тъй като той самият и неговата свобода са най-важни за него. Една жена винаги ще обича повече деца от съпруга си, което ще се превърне в спънка за идеалните им отношения.

Четворка.

Такова семейство ще бъде щастливо, ако има много деца, тъй като те ще станат стимул за добри отношения. Всяко дете прави такова семейство скала, че нищо и никой не може да унищожи. Мъж и жена: Мъжът е категоричен, че семейството му трябва да бъде в ред във всичко: съпругата му е вкъщи на печката и с деца, а той е дознател, готов за жертви за щастието на семейството. Жената е доволна от позицията си, готова е да остане вкъщи, забравяйки за кариерата си в името на децата и съпруга си.

Пет.
В този брак всичко трябва да е перфектно, включително връзката, така че всеки конфликт се решава с мир и разговори, обаче има един недостатък - те никога не признават, че имат някакви претенции един към друг, така че през целия си живот живеят с негодувание в душите си и с усмивка на лицето. Мъж и жена: Мъжът не обича да му се противоречи, но винаги ще издържи, ако жена му изведнъж покаже характер на публично място и само у дома ще я постави на нейно място, защото най-важното нещо е идеалната връзка. Една жена ще почувства свобода във всичко, докато не попречи на съпруга си - работа, мечти и т.н.

Шест.
В това семейство трябва да има един отговорник, в противен случай много скоро такъв брак ще престане да съществува. Следователно такива семейства се сриват, когато двама лидери се обединят. Въпреки че, ако някой е готов да жертва принципите си, тогава бракът ще продължи дълго време. Мъж и жена: Мъж в такъв брак винаги иска да бъде начело и той ще успее. Една жена ще се почувства неудобно в такова семейство, но ще е готова да издържи, ако има причини за това.

Седем.
Седем е числото на едно семейство, така че хармония и взаимопомощ ще царуват в такова семейство. Основното място в такъв брак е заето от живота и финансовата стабилност, към която и двамата ще се стремят. Но щом купата се напълни в къщата, съпрузите се отпускат и започват да виждат недостатъци един в друг, което е изпълнено с раздори и дори развод. Мъж и жена: Мъж е готов да направи компромиси за щастливо семейство, това е най-важното за него. Жената се чувства уютно и комфортно.

Осем.
Безкрайността е козът на такова семейство. Те ще бъдат безкрайно щастливи и удовлетворени един от друг, дори ако бедствието идва по пътя им. Техният кораб никога няма да се разбие от ежедневието, тъй като е на последно място, взаимното разбиране и взаимопомощта са по-важни. Мъж и жена: Мъжът ще обича сродна душа през целия си живот, тъй като изборът му обикновено е внимателен. Жената ще се храни с любовта на съпруга си, чувствайки се щастлива.

Девет.
Не е добро число за перфектен брак. Проблеми могат да възникнат поради недостатъчно внимание на единия от партньорите към другия. Най-вероятно причината за това ще бъде или бизнес, или работа, или някаква друга страна, но не по-малко важни мотиви за съпруга, за да пренебрегне интересите на втората половина. Мъж и жена: Мъжът е кариерист, за него семейството винаги ще бъде на заден план. Една жена ще бъде нещастна в такова семейство, ако не се озове в нещо друго.

Дай твоята оценка:
1 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft