Вижте, дали имената ви са любовно съвместими

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Вижте, дали имената ви са любовно съвместими
1838633
Източник: frognews
Вижте, дали имената ви са любовно съвместими

Според Питагор „Всички неща могат да бъдат представени във вид на числа”. Точно тази проста формула следват и специалистите в областта на нумeрологията.

Те твърдят, че има пряка връзка между съдбата на човек, неговия характер и числата, както и че съществува зависимост между цифра и буква.
Редица нумеролози вярват, че любовната съвместимост между двама души зависи от много фактори и един от тях са точно имената, или още по-точно – сборът на числата, съответстващи на буквите в личното ви име. За да разберете доколко си пасвате с вашата половинка и дали сте открили истинската си сродна душа, е нужно само да направите една елементарна калкулация. За ваше улеснение може да проверите от таблицата на кои числа отговарят буквите в малкото ви име, както и в това на вашия партньор и да ги съберете. Редуцирате сбора, докато стане едноцифрено число, после можете да  сверявате.

Пример: Петя Иван = (16 6 19 30) (9 3 1 14) = 98 = 9 8 = 17 = 1 7 = 8

Сбор 1

Ако сборът е 1, то това показва, че вие си подхождате в много отношения, имате еднакви интереси и даже понякога ви се струва, че между вас съществува странна телепатия. Но! Много вероятно е тази връзка да остане в застой. Може да живеете години заедно или дори да създадете семейство, но в един момент да усетите, че нещата са твърде инертни.

Сбор 2

На пръв поглед имате стряскащо спокойни взаимоотношения, лишени от плам. Но това в никакъв случай не трябва да ви плаши. Дори напротив! Не бъркайте липсата на страст с перфектното напасване! Ако между вас отсъстват всякакви битови скандали и не се лутате между полюсите на силната любов и омразата, то това далеч не значи, че няма и силни чувства.

Сбор 3

Вашата връзка е извънредно особена. Тя се крепи най-вече на силните емоции и изпепеляващата страст. И когато пеперудите изчезнат след време, това може да се окаже пагубно за взаимоотношенията ви. И двамата имате силна нужда от това разтърсващо усещане, което изпитвате, а моментите когато сте заедно и каквото и да стане след време,вие никога няма да съжалявате, че ви се е случило.

Сбор 4

Имате много различни характери и ако чувствата не са достатъчно силни, тази връзка е обречена. За да останете заедно, са нужни твърде много компромиси и от двете страни, търпение и готовност за промяна. Тази любов категорично ще ви отвори очите за доста истини и ще ви направи по-мъдри и умерени.

Сбор 5

Вие се радвате на страхотна хармония и равновесие в отношенията си. Разбира се, битовизмите ви създават проблеми понякога, но това по-скоро е урок по напасване на характерите. Ако чувствата са силни, напълно скоро и без големи усилия ще имате една много здрава връзка. Само бъдете внимателни за влиянието на околните около вас.

Сбор 6

Възможно е тази връзка да ви се струва много скучна понякога и дори да се замисляте дали любовта е истинска. Но всъщност с партньора си притежавате твърде силна хармония и с много малко хора бихте могли да имате такива дълбоки отношения.

Сбор 7

Тази връзка винаги виси на косъм. Тя е вечна борба на характери и его. Като че ли два остри камъка се опитват да се сработят и все нещо не им достига. За да оцелее, след като силните страсти поутихнат, ще са ви нужни много компромиси.

Сбор 8

Най-голямата опасност за връзката ви са липсата на разговори и нежеланието да се чуете един друг. И двамата си падате егоисти и силни характери, поради това толкова трудно общувате понякога. Ако вярвате, че това е вашият човек, се замислете какво толкова би станало, ако поне веднъж склоните глава и отстъпите. Повярвайте, той ще го оцени и ще последва примера ви! Бихте могли да имате наистина прекрасни взаимоотношения, стига да пречупите нещо съвсем мъничко в себе си.

Сбор 9

Изпепеляваща, чак обсебваща страст, секс в неограничени количества и силен плам! Сигурно твърде много пъти ви се е струвало, че не можете да дишате, ако този човек не е до вас. Най-големите ви проблеми биха били свързани с ревност.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft