Всемогъща молитва към Богородица, която помага в трудни моменти:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Всемогъща молитва към Богородица, която помага в трудни моменти:
9101
Източник: edna.bg
Всемогъща молитва към Богородица, която помага в трудни моменти:

В трудни моменти всеки от нас отправя молитва - зов за помощ към Бог, към Небето, към онази необозрима висша сила, която вярваме, че направлява съдбата ни. Независимо в какво вярваме и колко силно, всички хора си приличаме по едно нещо - в душите ни има една неугасваща надежда, която ни крепи дори в най-мрачните моменти.

Ето защо е хубаво да се надяваме, че идват по-добри времена, че животът ще ни поднесе щастие и по тази причина и мислите и желанията ни трябва да бъдат положителни.

Един от инструментите за постигането на благополучието са молитвите и нашите баби и дядовци са вярвали силно в това. Ето защо днес няма да си говорим за силата на положителната мисъл, а за силата на молитвата , която може и да не помогне точно както искаме, но поне ще направи душата ни поне малко по-лека и безгрижна.

ангел молитва

Това е всемогъщата молитва към Светата Богородица , която знаем от нашите баби и дядовци. Тази невероятна молитва се предава от поколение на поколение и носи в нашето полудяло време велика мъдрост. Споделяме ви тази мощна молитва за предстоящите, която носи защита и спокойствие.

"На хълма, близо до свещената река Йордан, майката Дева Мария спеше. Божият Син дойде и каза:

- Амин, Дева Мария, ти спиш или не спиш.

Дева Мария отговорила:

"О, възлюбени синко, аз спах малко, сънувах много.

Сънят ми предсказва нещо много ужасно за Теб. Чадо мое, не бива да разказваш на никого този сън.

- Разкажи ми майко, Дева Марийо, твоя сън и аз ще преценя какво да правя.

- Видях аз сън: Беззаконници те гониха през гори, реки, блата и заловиха, биха с пръчки завързаха, железни пръти биеха, защото се нарече Син Божий, и в устата ти жлъчка слагаха, на главата корона от тръни полагаха. О, Мой възлюбен Сине, на какви мъчения се ти подложи.

- Сънувах сън: Предателят Юда, когото фарисеите съдилха, осъдили Юда, заповядали да направят кръст от три дървета - от кедър, липа и кипарис. Истинският Христос беше разпнат на кръста, с ръце и крака, с пирони приковани. Тъй както пролетните потоци се изливат, така кръвта изтича от истинския Христос. Тъй като еловата кора дървото напуска, така от истинския Христос тялото му го изоставя.

молитва

- О, чадо мое мило, на какво мъчение си подложен. Ти можеше даа ги издухаш и прашинка да не остане от тях, Ти можеше да разтвориш плаща си и с огън да ги изпепелиш! Ех, мило момче, къде отиваш, на кого ме оставяш?

- На Йоан Богослов, приятеля Христов. Той ще те напои и нахрани, обувки и дрехи ще ти даде и ще те затопли с топлината си. Света Богородице, който прочете молитвата ти  през октомври, през ноември ще я пренапише и ще я носи със себе си всеки ден, той ще бъде спасен. Птица няма да те нападне и звяр няма да те разкъса, а любопитните хора няма да те виждат. Ти в огън няма да гориш и няма да се удавиш във водата, а къщата ти ще бъде спасена от огън с Божията милост.

- Който прочете молитвата ти при раждане, няма да се роди крадец, нито хулиган, нито злодей, лошо дело никому няма да стори. Всеки, който чете молитвата преди смъртта си, ще бъде спасен от вечни мъки. От смолата кипяща, от горящия огън, от червеите на тези, които не спят, ще отиде в рая на светлината. Амин. "

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft