5 стайни растения с мощна енергия, които привличат пари в живота - засадете само едно и удряте джакпота!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
5 стайни растения с мощна енергия, които привличат пари в живота - засадете само едно и удряте джакпота!
3880
5 стайни растения с мощна енергия, които привличат пари в живота - засадете само едно и удряте джакпота!

Мнозина вярват, че някои стайни растения притежават специални енергийни и магически свойства. Такива растения са в състояние да донесат просперитет, щастие и дори богатство в дома. И докато всички сме чували за дървото на парите (т.нар.

красула или по-известно като "дървото на живота"), то останалите вероятно не знаете. Представяме ви 5 мощни растения , които ще ви направят безбожно богати :

Дърво на парите (Zamiokulkas)

Замиокулкас е популярно растение поради своята необичайна красота и непретенциозност. Рядко цъфти, но с подходящи грижи можете да станете свидетели на такова красиво явление.

замиокулкас

Замиокулкас се нарича още Паричното дърво, защото зелените му листа се свързват с доларовата банкнота.

Ако следвате правилата на Фън Шуй, тогава разположението на това растение в югоизточната част на къщата помага за подобряване на материалното състояние на семейството. А ако листата изведнъж пожълтеят, започнат да падат, това може да означава предстояща финансова загуба.

Сторалапис (Crassula)

Това растение има и друго име - Дърво на живота, а у нас погрешно е наричано "дърво на парите". То е непретенциозно растение - може да остане дълго време без вода, защото е в състояние да съхранява влага в масивни стъбла и дебели листа.

сторалапис

Според легендата това растение е в състояние да привлече богатство в къщата, ако не само се грижите добре за него, но и поддържате връзка с него.

красула

Можете да помолите растението да помогне по финансови въпроси, а също така можете да благодарите на растението с дебели листа за добитите печалба и успех . В този случай е препоръчително да поглаждате листата, като редовно премахвате праха от тях. Красулата поглъща положителните емоции и всички искрени думи в себе си, а след това ги превръща в същата положителна енергия за успех и богатство.

Пеларгония (мушкато)

мушкато цвят

Мушкатото е много популярно и може да се намери в почти всеки дом. Има суеверие, че съблазнителният аромат на цветето е като магнит, привличащ богатство. Мушкатото излъчва парична енергия, особено когато цъфти пищно.

Папрат (Dryopter)

папрат растение

Папратът е забулен в много изключителни суеверия. Основнните са свързани с влиянието върху човешката енергия, папратта също така решава проблемите сред обитателите на къщата и помага за изпълнението на плановете. В допълнение, това растение насърчава успеха на домакина във финансовия сектор, а също така предпазва от финансови затруднения.

Лимоново дърво (цитрусови плодове)

лимоново дръвче

Докато отглеждането на лимон у дома не е лесна задача, определено си заслужава да опитате. Факт е, че това растение плододава добре и според суеверията има способността да събира пари. За да привлечете богатство в къщата, поставете лимоново дърво в югоизточния ъгъл на апартамента. То трябва да даде плод, защото именно в тях се съхранява необходимата енергия.

Пахира

пачира

Това необичайно растение с огромен ствол, родено в тропиците, принадлежи към семейството на Баобаба. Според суеверието, пахирата помага да се напълнят тялото и духа на собственика със здраве и положителна енергия. Тя също така подобрява финансовото състояние. Смята се, че ако израсте нов лист, това допринася за увеличаване на богатството и като цяло за всичко, което може да се случи най-добре.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft