Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце, което е било изоставено от родителите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце, което е било изоставено от родителите си
51498
Вълнуващата история на новото най-красиво момиченце, което е било изоставено от родителите си

Историята на малката, прелестна Зоя е действително необичайна. Тя е родом от Сибир, но родителите ѝ се отказват от нея и затова я оставят в детски дом.  Когато е тригодишна, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.  Така една жена - Татяна вижда случайно кадрите и се влюбва в детето от пръв поглед.

Тя се обръща към социалните и започва да подготвя документи за осиновяване.

Едва след това Татяна разбира, че Зоя е в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми. В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването. 

В рамките на седмица Татяна и съпругът й мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване. Но, за съжаление, било твърде късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва. 

Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо - момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с опраданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.  Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута - в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето.

 

Късмет, че имали документите.  При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните й проблеми са минало.  Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания.

 

Дай твоята оценка:
3 от 21 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft