Галена сподели симптомите и как протича Ковид-19 при нея и сина й!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Галена сподели симптомите и как протича Ковид-19 при нея и сина й!
19249
Галена сподели симптомите и как протича Ковид-19 при нея и сина й!

Ето какво разкри Галена за болестта:

„Чувстваме се добре в момента, но всеки ден е различен“, обобщи изпълнителката в интервю. Най-тежкият период бил в началото, когато се проявило адско главоболие.

„Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили.

Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се налагаше да звъня на големия ми син, за да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият неприятен ден“, разказа Галена.

Като уточни, че често има такъв дискомфорт и поради тази причина не си помислила първо за коронавируса.

„До края на деня ми се повиши температурата на 38 и 3,4 и е нормално да си помисля, че съм заразена, защото започнах работа, имах повече контакти с хората… Шестото ми чувство ме накара спешно да си направя тест.

Първият беше отрицателен, отидох и при доцент в София, който ме уверяваше, че нямам коронавирус, защото симптомите са други. Но това мое шесто чувство непрестана да работи и исках просто да се уверя, че нямам коронавирус и не застрашавам да заразя други хора по редицата. Вторият тест го направих в София и потвърди моите съмнения“, сподели още фолк дивата.

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. „Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болка, слава богу, че вече я няма“, каза още певицата, която обаче избягва спорта.

„След тази карантина, всички имаме нужда от спорт. Но това е едно от предписанията на лекарите – болните да не спортуваме, за да не се разширяват белите дробове“, допълни тя.

Галена ще е под карантина до 18 юли, но тя е отказала всички поети ангажименти до края на месеца.

„Страхувам се за моите близки, за всички хора. Но живота трябва да продължи и трябва да свикнем да живеем с този вирус. Важен е човешкият фактор, който е просто да се пазим.

Животът не трябва да спре, както спря за два-три месеца, защото се отразява на психиката“, каза още пайнерката.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft