Ген. Венцислав Мутафчийски-Очакваме удвояване на болните в най-скоро време, а после

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Ген. Венцислав Мутафчийски-Очакваме удвояване на болните в най-скоро време, а после
80057
Ген. Венцислав Мутафчийски-Очакваме удвояване на болните в най-скоро време, а после

Здравите вече пациенти не са излекувани с нито едно от лекарствата, за които се говори в последните дни. Това заяви в ефира на Нова тв ген.

Венцислав Мутафчийски.

"Докторите трябва да спазват всички правила", каза той. "Хининовият препарат съществува в няколко търговски марки и не е предназначен за респираторни заболявания, а е по-скоро антималариен препарат и се използва понякога за хронични рецидивиращи заболявания", заяви Мутафчийски.  "Той е предназначен само за болнично лечение.

В Китай бяха дадени схемите, които са показали някакъв ефект. Тези препарати снижават остротата на симптомите и водят до по-бързо подобряване на биологичните показатели", каза той.

"Сега всички пациенти, които са средно тежки и тежки, се лекуват с това, благодарение на дарителите. Нека не възлагаме прекалено големи надежди на това лекарство", каза той. "Има странични ефекти това лекарство. Не случайно хининовите препарати се използват много предпазливо", добави генералът.

"Бройките на болните най-вероятно ще се удвояват през идните дни, а после ще вървим с 30% скок. Надявам се да отложим пика и да намалим броя на болните", каза той.

Според него много лекари трябва да се обучат как да помагат на хората с коронавирус. "Военните сме научени да се готвим за война, за да сме готови, ако тя дойде наистина", каза той.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft