Грипът отключва появата на цистит

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Извор на Здраве
Грипът отключва появата на цистит
1240
Грипът отключва появата на цистит

Грипната вълна като че ли все още набира сила и вече успя да направи най-различни поразии. От една страна, повишеният и неконтролируем прием на антибиотици води до така наречената антибиотична резистентност и риск да се наруши както стомашно-чревната, така и влагалищната флора, което да доведе до рязък спад в имунната система.

От друга страна самият вирус може до такава степен да изтощи силите на организма, че той да бъде лесно податлив на различни инфекции.

Понижаването на защитните ни сили може да доведе до поява на бактериални инфекции. Нормално нашият организъм е атакуван ежедневно от всякакви микроорганизми, които имунната ни система бързо обезврежда. Но понякога и най-безобидната наглед настинка би могла да предизвика отслабване на имунния отговор, промяна на вагиналната флора, а оттам и нахлуване на патогенни микроорганизми, които да станат причина включително за цистит.

 

Циститът е остро или хронично възпаление на лигавицата на пикочния мехур, обусловено от различни бактериални щамове, най-често Ешерихия коли. Характеризира се с често и доста болезнено уриниране и общо неразположение.

 

Циститът е най-разпространеното заболяване на пикочния мехур. Ако не се излекува изцяло, може да стане хроничен. Инфекцията остава скрита и се проявява при най-малката възможност – понижаване на имунитета, вследствие на настинка или грипни състояния, стрес или пренатоварване. Най-често лечението на циститита преминава с антибиотици, което може да доведе до вече споменатата антибиотична резистентност и допълнително да повиши риска от хронифициране на състоянието.

 

Според статистиката, всяка втора жена поне веднъж през живота си е боледувала от цистит, като при 85% от заболелите той се повтаря и става хроничен. Тези инфекции се срещат най-вече при дамите, но и мъжете не са застраховани от появата им, особено с напредването на възрастта. Хроничният цистит може да засегне съвсем млади хора, включително и деца.

 

За хроничните състояния лечението с билкови продукти може да бъде по-подходящо. Освен че е по-щадящо, то може трайно да нормализира и да възстанови дейността на пикочния мехур и на имунната система.

 

Всяка втора жена е боледувала поне веднъж в живота си от цистит. А при 85% от заболелите циститът се повтаря и става хроничен. Това често става именно през зимния сезон.

Изследвания доказват, че Американската червена боровинка съдържа уникален вид проантоцианидини тип А, които възпрепятстват прилепването на бактериите по стената на пикочния мехур, захващат се за тях и ги „извозват” чрез урината извън организма.

 

Златната пръчица действа диуретично и подпомага имунната система. Химичният ѝ състав е подробно проучен и резултатите сочат, че цял комплекс от биоактивни вещества допринася за благоприятния ефект върху отделителната система.

CystiRen (ЦистиРен) е висококачествен продукт, който събира в себе си силата на Американската червена боровинка и Златната пръчица във вид на висококонцентрирани екстракти.

Продуктът действа благоприятно на пикочните пътища и усилва защитните сили на организма срещу бактерии в уринарния тракт.

 

CystiRen (ЦистиРен) е натурален, ефикасен и безвреден. Можете да му се доверите.

Търсете в аптеките или онлайн на www.botanic.cc

 

Бояна Николова – консултант от Botanic

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft