Джордж издаде семейна тайна без да го осъзнава

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Джордж издаде семейна тайна без да го осъзнава
1652
Джордж издаде семейна тайна без да го осъзнава

Преди дни Джордж и 3-годишната му сестричка Шарлот бяха на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождаха край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир.

Именно там те били засечени от непозната жена, която разхождала кучето си.

Пред нея  Джордж изрекъл нещо, от което всички останали в недоумение.

Момчето било впечатлено от кучето и помолило да го погали. „Искаше да си играе с него. Аз му казах, че може. После го попитах как се казва. Разбира се аз го разпознах, но нали това е нормален разговор с едно малко детенце”, спомни си жената, която уточни, че охраната на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„За моя изненада той каза, че се казва Арчи и се усмихна. Не знам защо той се нарече Арчи, но децата често си измислят различни имена и ми се струва, че това е сладко”, сподели жената.

По всичко личи, че името Арчи е резултат от забързаната фантазия на принц Джордж. Все пак е важно да уточним, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не наричат така големия им син, а с истинското му име.

Все пак трябва да отбележим, че не е тайна, че членовете на кралското семейство често си дават взаимно забавни и сладки прякори. Принц Уилям например още от малък е наричан Уомбат, Кейт Мидълтън - Пискли, Принц Хари - Рижик, а кралица Елизабет II - Зеле.

Известно е също, че Кейт Мидълтън и принц Уилям често се обръщат към най-големия си син с фразата PG Tips (PG е друг псевдоним, измислен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), който е в съгласие с английска марка чай, а принц Чарлз обича да нарича внука си просто „Джордж“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft