Днес небето се отваря, а желанията биват чути-Ето от колко часа можете да започнете с искрените желания

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Днес небето се отваря, а желанията биват чути-Ето от колко часа можете да започнете с искрените желания
2832
Източник: edna.bg
Днес небето се отваря, а желанията биват чути-Ето от колко часа можете да започнете с искрените желания

Днешният лунен ден започва от 14:33 ч. и продължава до 15:46 ч.

на 23 април.

В 12 лунен ден небесата се отварят и молитвите биват чути и се сбъдват най-бързо. Стига да спазвате необходимите условия, вашите желания не трябва да вредят на другите да нарушават свободната им воля.

Например, ако силно желаете и молите за някой мъж/ жена, но този човек е обвързан, не е свободен, вие сте в нарушение на космическия закон. Такива желания не се приемат. Ако силно желаете и молите за определена работна позиция, но тя се заема от друг човек, това не е добро желание. Просто ако тези въпроси ви касаят, искайте най-подходящият партньор за вас, най-подходящата работа, нищо конкретно.

На 12 лунен ден интуицията е доста силна. При хората с по-развита сетивност и чувствителност, може да доведе до възможни контакти с финия свят (видения). На много въпроси може да получите отговори чрез медитация.

Сезонът на Телеца е глътка свеж въздух за почивка и романтика: какво да очаква всяка зодия

Енергията на деня предразполага да се прави добро на другите. Днес е необходимо да проявите максимално милост и състрадание. Подходящият ден да се правят дарения и да се включите в различни благотворителни дейности.

Това е денят на алтруизма. Раздавайте на всички радост, надежда и вдъхновение.

Денят ни кара да осъзнаем доколко съдбите на всички хора са вплетени в една-единствена нишка на живота. На всички нас ни се дава още един шанс да натрупаме по-голям духовен опит, който е необходим за личната ни трансформация.

Дори и да не сте религиозен човек, то днес опитайте да отворите сърцето си за божественото. Без значение дали в храм, църква или просто сред природата, без значение дали сте вярващ или не, без значение дори, колко тежък ви се струва живота, важно е да оцените случващото се в живота си и да бъдете благодарни за своя житейски път.

12-ти лунен ден е щастлив и носи късмет на тези, които могат да благодарят на висшите сили за благата, които получават. 

В този период не е нужно да бързате и да се напрягате, би било хубаво всичко да се случва по естествен начин, в точното време и с точните хора. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft