Днес ще ти гледаме на ръка - една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Днес ще ти гледаме на ръка - една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала:
117722
Днес ще ти гледаме на ръка - една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала:

Науката хиромантия отдавна е на почит сред хората, занимаващи се с окултното, гледачки, врачки и подобни. Тя изучава връзката между линиите на дланта и събитията в живота - оказва се, такава връзка наистина съществува. Днес ще ви предложим да ви гледаме на ръка. Както знаете, на дланта има три основни линии -  здраве, душа/сърце и живот. Необичайността на линията на сърцето се крие в това, че тя изглежда по различен начин на дланите на различните хора. Именно тя е тази, която може да каже нещо интересно за характера на човека. Искате да разберете нещо ново за себе си? Тогава да започнем.

линията на сърцето

Сложете ръцете си с длани нагоре, както е показано на фигурата по-долу. Линията на сърцето е маркирана със зелена линия. Вижте как тези линии са разположени на дланите ви, потърсете вашата версия и прочетете описанието.

Ако от дясната страна линията на сърцето ви е по-ниско, отколкото от лявата:

линия на сърцето тълкувание

Вие сте романтична и любяща личност, по природа е много активен и обожаваш приключенията човек. Вашата интуиция е добре развита и вие познавате добре хората, така че веднага можете да определите дали си заслужава да сте заедно с даден човек.

Вие не сте конфликтни хора, обикновено се опитвате да избягвате всякакви спорове, но ако сте замесени в тях, се държи много достойно. Основното за вас в живота е щастливото семейство. Вие ще бъдете най-добрият съпруг / съпруга и ще се ожените само за голяма любов. Не приемате лъжа, измяна или друго предателство.

Ако отляво линията на сърцето е по-ниска, отколкото отдясно:

особености на дланите

Вие сте мъдър и рационален човек. Вие знаете, че във всяка ситуация трябва да разчитате единствено на себе си. В конфликтни ситуации се опитвате да разсъждавате и търсите рационален изход. Хладнокръвието е вашият коз, не позволявате на емоциите да вземат връх.

Вие избирате партньор в живота с разума си - готови сте да се примирите с неговите слабости и недостатъци, това няма да бъде проблем за вас. Вие сте много честен, достоен, услужлив и любезен човек. Вашите приятели са много щастливи да имат такъв приятел, защото винаги можете да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

Вие сте спокойни, търпеливи, самодостатъчни и самоконтролът ви е завиден. В същото време вие ​​сте много взискателни към себе си, поради което понякога изпадате в депресия и в състояние на униние.

Ако лявата и дясната линия на сърцето са на едно и също ниво:

какво казва линията на сърцето

Това е рядкост. Знайте, че сте уникален човек. Хората с такива линии са сложни по природа, поради което и самите те страдат. В същото време те са много емоционални, сантиментални, чувствителни.

За други е трудно да намерят общ език с вас. Вие сте много противоречиви. Можете да бъдете весели или сериозни, ту зли, ту добри, в някои ситуации много умни и проницателни, а понякога - дори глупави. В същото време е лесно да  сеобщува с вас, вие сте неконфликтна личност. Отношенията с вас са удобни и безпроблемни.

А вие открихте ли себе си в написаното? Ако ви хареса статията, не забравяйте да я споделите с приятели!

Дай твоята оценка:
4 от 89 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft