Доц.Мангъров си показа теста за COVID - ето резултата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Доц.Мангъров си показа теста за COVID - ето резултата:
4552
Източник: blitz.bg
Доц.Мангъров си показа теста за COVID - ето резултата:

Човекът, който е в най-голяма опозиция на Оперативния щаб и начина на отчитане на положителните тестове у нас, доц.Атанас Мангъров , най-сетне клекна пред общественото мнение и си направи тест за коронавирус . Причината е там, че преди седмица доц.Мангъров бе гост в студиото на "Денят започва с Георги Любенов", а както знаем, няколко дни след гостуването му се разбра, че Любенов е положителен за коронавирус.

Водещият заяви, че няма симптоми и се чувства добре, но остава вкъщи за най-малко 14 дни, както изискват противоепидемичните мерки. Освен това лично призова хората, с които е бил в контакт в изминалите 5-7 дни, да си направят тест, за да бъдат спокойни. 

За щастие тестът за COVID на доцент Мангъров  е отрицателен . Попитан дали действително се е тествал и какъв е резултатът, Мангъров каза, че е добре и изпрати копие от лабораторния документ. Доцентът си е направил назофарингеален антигенен тест, уточнява в.Труд.

БЛИЦ припомня, че първоначално доц. Мангъров каза, че няма да си прави тест като жена, която е правила секс, но после обърна палачинката.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft