Дръжте се, идва ретрограден Меркурий! Ще причини страшни главоболия на тези четири зодии:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Дръжте се, идва ретрограден Меркурий! Ще причини страшни главоболия на тези четири зодии:
42890
Дръжте се, идва ретрограден Меркурий! Ще причини страшни главоболия на тези четири зодии:

Меркурий , планетата на логическото мислене, преминава в ретрограден Козирог на 13 декември и ще продължи с това темпо до 3 януари 2024 г.

Меркурий, планетата на комуникацията, анализа и пътуването, когато ретроградира в Козирог, може да повлияе на начина, по който мислим, общуваме и планираме.

През този период е възможно да възникнат недоразумения в общуването. Хората може да са склонни да се изразяват импулсивно или без достатъчно обмисляне, което може да доведе до объркване или разногласия.

Ретроградният Меркурий ще донесе проблеми в общуването на всички знаци и ще засегне най-вече Овен, Козирог, Везни и Рак. Ето на какво трябва да обърнат внимание зодиите през предстоящия период:

Сериозност

Козирогът е сериозен, отговорен и целенасочен. По време на ретрограден Меркурий в този знак може да се очаква повишена сериозност в общуването. Хората може да са склонни да разглеждат темите по-задълбочено и да изразяват мислите си с акцент върху практичността.

ретрограден Меркурий

Бизнес планове

Козирогът се свързва с бизнес и кариерните аспекти на живота. Ретроградният Меркурий в този знак може да доведе до необходимост от преразглеждане на бизнес планове, цели и стратегии. Може да се наложи да преразгледате професионалните си действия.

Повишена отговорност в общуването

Козирогът е отговорен знак, така че през този период можем да очакваме повишена отговорност в общуването. Важно е да внимавате в изразяването си и да поемате отговорност за думите и действията си.

Анализ на минали действия

Ретроградният Меркурий често носи възможност за интроспекция. При Козирог това може да включва анализиране на минали действия, особено в контекста на кариерата и амбициите. Обмислянето на минали решения може да помогне да се положат основите за бъдещи действия.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft