Дълго пазената тайна на Лили Иванова защо няма деца излезе наяве. Певицата преживяла нещо изключително тежко!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Дълго пазената тайна на Лили Иванова защо няма деца излезе наяве. Певицата преживяла нещо изключително тежко!
131403
Дълго пазената тайна на Лили Иванова защо няма деца излезе наяве. Певицата преживяла нещо изключително тежко!

Списъкът с мъже в живота на Лили Иванова е действително дълъг, но единственият, от когото тя е щяла да има дете, е музикантът Здравко Радоев.

Дълго пазената тайна на примата излиза наяве поради нейната бивша приятелка и беквокалистка Нина Мицканова. Певицата потвърждава факта, че Лили не е можела да има деца, но за пръв път разбулва мистерията каква всъщност е причината.

Още като съвсем млада Иванова претърпяла сложна гинекологична операция, която едва не я осакатила завинаги.

Все пак естрадната дива успяла след години да забременее, и то от първия си приятел – пианиста Здравко Радоев, който е и бивш съпруг на колежката й Богдана Карадочева. Това се случило по време на едно от турнетата им в Румъния. Впоследствие обаче се разбрало, че бременността е извънматочна и докторите били категорични, че е невъзможно Лили да го роди. Звездата изпаднала в тежък шок, но все пак решила да не рискува живота си. Тогава се наложило докторите да извадят матката й, но Иванова разбрала за това едва след като се събудила от упойката. Трябвало й дълго време да се съвземе след трагедията, през която преминала, а колегите й си спомнят, че тъгата борела единствено и само с работа.

„Лили не е с толкоз лют нрав, колкото я изкарват. Тя много се раздаваше на мъжете, които обичаше. А те я изоставяха, защото не можеше да има деца. Тази е причината да се раздели и с Янчо Таков, и с Асен Гаргов“, доверява нейната беквокалистка в своя книга. Един-единствен път естрадната прима сама сложила край на връзка. Разводът й с Ванко Пеев през далечната 1972 г. бил по нейно желание и инициатива. Тя взела решението да се разделят, защото вече била лудо влюбена в Янчо Таков.

В ежедневието Лили била твърде наивна, разказва още беквокалистката. „Преди един от концертите ни в Токио ни настаниха в четиризвезден хотел. В баните имаше всички екстри - сапуни, принадлежности за бръснене, кремове, шампоани, балсами. Час преди изявата Лили влязла да се освежи. Мернала на тоалетката някакво лъскаво кремче и си намацала лицето. Само след пет минути кожата й се спекла.

Дотърча при нас страшно притеснена, по хавлия. Лицето й така се беше стегнало, че не можеше да си отвори устата. Пробвахме да я почистим с вода и спирт, но без резултат. Оказа се, че въпросното мазило е брилянтин. Хубаво се посмяхме за нейна сметка“, спомня си с усмивка бившата й дружка Нина. Тя е сред малкото, които смятат, че Лили не е толкова стисната, колкото се твърди. В онези времена примата давала на колежката си по 600-700 лева на изява, а тази сума тогава била колосално висока.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft