Емилия просълзи мрежата с трогателното си послание - ето как разголи душата си:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Емилия просълзи мрежата с трогателното си послание - ето как разголи душата си:
2073
Източник: blitz.bg
Емилия просълзи мрежата с трогателното си послание - ето как разголи душата си:

Емилия неведнъж е показвала, че има романтична душа . Не е тайна, че откакто е с Жорж Башур , певицата лети на крилете на любовта, но връзката им мина и през някои доста страшни периоди, както и през неописуемата загуба на дете.

Един от най-нежните гласове в поп фолк бранша не за първи път излива емоциите си в социалните мрежи, но този път е повече от емоционална в признанията си.

А причината е рождения ден на голямата й любов!

Емилия и Башур

Гласовитата блондинка написа такъв поздрав по случай личния празник на Жорж Башур, след който мрежата буквално настръхна от заряда на силната емоция. Публикуваме статуса на изпълнителката без редакторска намеса:

"Здравей, Любов!!! Искам точно в този ден, твоя специален ден - нашия специален ден да ти кажа, че безумно много те обичам. Че ти си моят смисъл, моята тиха, бурна и нежна любов, моята мъка и моята радост.

Емилия със съпруга си

Точно ти си човека с когото искам да прекарам целия си живот и, че точно ти си всичко в него. И ако някога те изгубя в големия свят в мен ще остане огромна сива празнота, която никой никога не ще може да запълни.

Погледа ми ще угасне, сърцето ми ще се скове, душата ми ще опустее без теб. Красотата в живота ми ще бъде безразлична и само Ти единсвено Ти, Любов моя ще имаш значение.

Емилия и Жорж

Обичам те толкова много!!! Виждам в очите ти онзи светъл блясък и че въпреки всичко не си загубил усмивката си!!! Ти си най-прекрасния човек, най-прекрасната и истинска и нежна любов с която господ ме срещна. Честит рожден ден, Любов моя!!!"

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft