Енджи Касабие с неочаквано признание - всички досегашни диети са погрешни!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Енджи Касабие с неочаквано признание - всички досегашни диети са погрешни!
4290
Източник: razkritia.com
Енджи Касабие с неочаквано признание - всички досегашни диети са погрешни!

" Диетоложката на звездите ", както стана известна у нас, д-р Енджи Касабие , разработи нов и иновативен начин на отслабване . Самата тя разкри подробности за метода в интервю за „Уикенд“.

Диетологът твърди, че досега почти всички диети се „взират“ в храната. Тя обаче е разкрила друга тайна – дебелеем на психическа основа, твърди 40-годишната ливанка, образована в софийския Медицински университет.

Енджи Касабие твърди, че хората не увеличават теглото си, защото се хранят с големи количества. Проблемът се ражда от психиката, която дава отражение на вътрешните органи, заети с храната – стомах, черва, черен дроб, отговорни за прчистването на организма.

Енджи Касабие

Диетологът Касабие прави извода, че ние боледуваме и умираме, защото нашите органи се изхабяват, дори загниват и водят до смърт. Ето защо специалистката е съсредоточила своето внимание върху чистотата на храната, която води и до чистота на органите. Това, разбира се, не означава да караме само на сокчета, кълнове и корени.

Трябва да се храним бавно, да изпитваме истинско удоволствие от всяка хапка, да дъвчим повече и, разбира се, да приемаме храната с естетика, от красиви блюда. Иначе казано, човек се храни и с очите и затова трябва да възпита у себе си естетика в начина на хранене.

„Всички диети, правени досега, са грешни и са водели до крайности“ – убедена е Енджи Касабие.

Източник: „Уикенд“

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft