Ето каква е в живота актрисата, която играе в Сълзи от Рая, а всички познават от Листопад

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето каква е в живота актрисата, която играе в Сълзи от Рая, а всички познават от Листопад
25017
Ето каква е в живота актрисата, която играе в Сълзи от Рая, а всички познават от Листопад

Че Мукадес не е същинската баба на Дженет, се разбира в хода на сюжетното развитие на сериала „Сълзи от Рая“. Когато вижда родилното петно на Дженет, Арзу изпада в ужас и започва да си спомня миналото, в което ражда момиченце и го зарязва, за да търси спасение и нов живот за себе си.

Баба Мукадес пък разпознава от снимки, че лошата шефка на внучката й, е всъщност нейната майка Джавидан – както е истинското име на Арзу.

Отгледала внучката си от бебе, Мукадес е убедена, че тя е дъщеря на починалия й син, но оказва се, че навремето, докато Арзу е била омъжена за него, е изнасилена и детето й е плод на тази гавра. Истинският баща на Дженет се оказва злодея Кая, който се появява отново в нейния, и в живота на Арзу.

Помним Гюлер Йоктен от „Листопад“

Силният образ на баба Мукадес Йълмаз, пресъздава турската актриса – ветеран, Гюлер Йоктен, която българските телевизионни зрители помнят от ролята й на сприхавата свекърва Джеврие от сериала „Листопад“.

Гюлер Йоктен е родена през 1941 г. Завършила е театрална академия и е играла в над 50 филми и телевизионни сериали. По-голямата част от ролите й са поддържащи.

Гюлер е съпруга на известния режисьор в Турция Зеки Йоктен, който почина преди няколко години след неуспешна сърдечна операция. Известното семейство нямат деца, а Гюлер признава, че това е станало заради кариерата, но не съжалява за избора си. „Светът върви към по-лошо, Бог да помага на децата“, казва тя.
Макар и предана на професията си, актрисата никога не е прибягвала до пластични операции. „Обикновено хората си правят пластични операции заради комплексите си. Аз обичам лицето си. Хората ме мислят за по-млада.“

За разлика от героинята й в „Листопад“, Гюлер се е разбирала много добре със своята свекърва. „Моята майка ме критикуваше повече. Тя първо се разболя от рак, а след това и от Алцхаймер. Грижих се за нея цели 16 години. Когато живееш с някого в една къща, тогава има повече поводи за скандали“, заключава актрисата.

Гюлер Йоктен е влюбена в професията си, но се шегува, че по душа на домакиня. „За мен много важни са семейството, приятелите и котките ми. 40-годишният ми брак струва повече от 10 награди „Златен портокал“ (известен кинофестивал в Анталия). Амбициозните хора стават егоисти, а егото разрушава съвместния живот. Аз навремето си дадох сметка, че работата на Зеки е по-важна, защото той създава нещо. Аз съм само инструмент. Ако не уважавах неговото его, бракът ни нямаше да издържи.“

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft