Ето каква е Дженет от Сълзи от рая в истинския живот

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето каква е Дженет от Сълзи от рая в истинския живот
41168
Ето каква е Дженет от Сълзи от рая в истинския живот

Алмила Ада – аристократка с балетна пачка

Ако главната героиня в „Сълзи от Рая” ви се струва позната, значи непременно сте гледали „Част от мен”. Сладураната, която изигра Нехир – племенницата на героя на

Йозджан Дениз, няма голям опит като актриса, но е момиче с късмет и то – във всичко!

Алмила Ада Баязътолу е само на 24, но има живот като на кино! Човек би си казал, че всичко дължи на красотата си, но не си дава сметка колко труд е положила, за да получи живота, който има.

Не е за подценяване и факта, че единствена дъщеря на богати наследници, отгледана в луксозно имение, намиращо се на Принцовите острови.
Родителите й са работещи хора, макар и двамата да са от заможни семейства. Баща й е журналист, а майка й се занимава с мода. Преди да замине със семейството си в Москва, от съвсем мъничка ходи на балет и свири на пиано.

Бабите й са истински аристократки, но и много взискателни. Само на три години Алмида осъзнава колко е важно изкуството и че иска жертви. Децата навън играят, а тя часове наред упражнява техниката си.
Родителите й също са увлечени от изкуството. Баща й пише разкази, а майка й рисува. Те не забравят детето си и още преди да навърши 14, малката Алмида е обиколила Европа в търсене на най-качествената танцова школа


И далеч не става дума за пари! Ненавършила пълнолетие, тя е приета с пълна стипендия в Консерваторията. В родината учи „Изящни изкуства и балет”, а след това усъвършенства наученото в Кралската академия в Лондон.


Кариерата й започва да се развива прекрасно. Получава централни роли в спектакли, участва в турнета. Докато следва обаче неокачвано печели кастинг за ролята на младата Наташа Романов в един от филмите за „Отмъстителите” през 2015та.
Нелепа травма я принуждава да се лекува у дома, а там я чака ролята на Нехир в „Част от мен”. Справя се достатъчно добре, за да получи още две предложение преди всички а заговорят за „Сълзите на Дженет”.

Днес Алмила Ада обикаля Европа, мечтае за балетна школа, но и за филмова кариера. Само на 24 има връзка…от 8 години! С любимия й Пол дори планират да се оженят!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft