Брачната халка е МОГЪЩ талисман - ето какво никога не трябва да правим с нея, за да бъде бракът щастлив и успешен:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Брачната халка е МОГЪЩ талисман - ето какво никога не трябва да правим с нея, за да бъде бракът щастлив и успешен:
1611
Брачната халка е МОГЪЩ талисман - ето какво никога не трябва да правим с нея, за да бъде бракът щастлив и успешен:

Съществуват всякакви поверия, свързани с брака и младоженците, но едни от най-интересните от тях касаят брачните халки . Обикновено на този детайл отделяме сравнително малко време, което се свежда до избор на бяло или жълто злато, семпъл дизайн и евентуално гравиран от вътрешната страна надпис.

Днес ще ви разкрием кои са най-интересните поверия , свързани с брачните халки, които трябва да спазваме, ако искаме да имаме дълъг и щастлив брачен живот :

брачни халки поверия

Първо, брачните халки на булката и младоженеца не трябва да бъдат различни. Често пръстенът на булката е по-тънък от пръстена на младоженеца. Това може да навреди на хармонията на семейните отношения.

Освен това трябва да запомните, че нито преди сватбата, нито след нея трябва да давате пръстена на някого, за да го пробва. Смята се, че правейки това, собственикът му отдава семейното щастие, а в замяна внася разправии и скандали в живота си. Ако въпреки това не е възможно да откажете на този, който иска да пробва халката ви, то тя не трябва да се предава от ръка на ръка, а просто да се постави върху някаква повърхност.

Днес можете да избирате между всякакви сватбени халки: прости или украсени с камъни или гравирани. Обикновените и елегантни пръстени са най-подходящи за брачни халки. Смята се, че тези, които носят такива пръстени, имат гладък семеен живот.

украсени брачни халки

Искате нещо по-шарено с украса? Тогава нека бъде с гладки линии - и животът ви заедно ще бъде гладък.

Ако сватбеният пръстен е направен от два вида злато, това е лоша поличба. Казват, че съпрузите няма да бъдат честни един с друг, а ще живеят двойнствен живот.

Пръстените традиционно се купуват от младоженеца. Преди пръстените да влязат в дома ви, кажете три пъти: „За дълъг и щастлив живот. Амин! "

брачна халка

Не позволявайте на някой друг да носи пръстените ви.

Смята се, че брачните халки не трябва да се свалят. Но ако пръстенът е на пръста ви през цялото време, това може дори да повлияе негативно на здравето ви. Пръстенът блокира енергийните потоци, така че трябва да се носи не повече от четири часа на ден.

Ако се случи внезапно някой от съпрузите да загуби пръстена, трябва да направите точно копие от него възможно най-скоро, не по-късно от седмица.

Ако сами сте намерили нечия сватбена халка, това е знак, който говори за предстоящ брак или годеж, за появата на някой нов в семейството. Но намереният пръстен не трябва да се пази или носи, по-добре е да го превърнете в друго бижу, като го дадете на бижутер да го претопи.

Никога не хвърляте брачната си халка, особено по партньора си по време на кавга. Не трябва да се отнасяте така към нещо, което е създадено да стане ваш талисман и да ви защитава.

Не пренебрегвайте тези съвети и ще имате дълъг и щастлив живот заедно!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft