Ето какво си е купил с парите, които откраднал от убитата Андреа, убиецът ѝ Аксел

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Ето какво си е купил с парите, които откраднал от убитата Андреа, убиецът ѝ Аксел
10514
Източник: trud.bg
Ето какво си е купил с парите, които откраднал от убитата Андреа, убиецът ѝ Аксел

Обвиненият за убийството Аксел Олегов задигнал портмоне с 250 лева от жертвата си. Изхвърлил го в кладенец, а на сутринта с парите от магазин в Галиче си купил маратонки, ръкавици и тонколона.

Отишъл и до Бяла Слатина, където си купил таблет.

Потресаващите подробности разказа окръжният прокурор на Враца Десислав Начков. Той обясни, че на Аксел, който трябва да навърши 18 години през октомври, е повдигнато обвинение за умишлено убийство, но тъй като е непълнолетен, той може да получи от 5 до 15 години затвор.

 

Жертвата Андреа Руменова.

Часове преди убийството Аксел вечерял при баба си в ромската махала. Къщата е срещу дома на Андреа и видял, че там свети. Знаел, че момичето е само и решил да отиде при нея. Харесвал Андреа отдавна и се надявал, че тя няма да му откаже да правят секс.

Отишъл до къщата към 1 ч. през нощта на 11 януари. Вратата била заключена, но Аксел се промъкнал през отворен прозорец на мазето. Докато се качвал по стълбите, взел метален прът, с който искал да сплаши момичето. Влязъл при Андреа, събудил я и й предложил да правят секс, но тя започнала да вика за помощ. Тогава я ударил с металния прът по главата. Момичето паднало на леглото, той го съблякъл и изнасилил.

На тръгване забелязал, че Андреа е още жива, грабнал кухненски нож от съседна стая, за да я убие. Опасявал се, че тя ще го издаде. Наръгал я няколко пъти в шията и й прерязал гърлото. Взел портмонето й с парите. По пътя изхвърлил ножа, а в кладенеца в двора на своята къща изхвърлил и празното портмоне.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft